Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok őszintén! Egy csöndes, zárkózott fiúnak sosem lesz barátnője?
"Én csak egy csöndes, zárkózott fiú vagyok, miért nem szeret senki?:("
Aztán ha mögé nézünk, kiderül hogy nem ez a hiba, de van egy jelenség. Ha egy sikertelenséged okát nem tudod megfejteni, vagy tudod, de annyira fájna hogy elnyomod magadban, jönnek az énvédő mechanizmusok. Ennek egyik formája az, hogy egy egyszerű okra fogod, amiről nem tehetsz. Így leveszed a válladról a felelősséget és a terhet, ugyanakkor nem élsz bizonytalanságban sem.
A csendesség nem ok hogy ne legyen barátnőd. Nekem is zárkózott pasim van, és imádom, első szerelmem és úgy érzem az eletem le tudnám vele élni.
Olyan ez a gondolkodás, mint az "azért nem szeretnek a nők mert nem vagyok gazdag, és nekik csak a pénz kell".
Nem, elárulom mi kell egy nőnek (a legtöbbnek, és csak általánosságok).
1. Igényesség. Legyen egy normális hajad, ruhád, nem kell nagy dolgokra gondlni, csak ne nézz ki úgy mint egy szakadt csöves, és ne bűzölögj.
2. Valódi "kedvesség". Miért idézőjel? Mert a sok niceguynak a kedvesség addig terjed, míg a "szia hogy vagy gyönyörű vagy" tart, utana első elutasításnál caps lockot bekapcsolva kívánja hogy akkor erőszakoljanak meg.
3. Valódi személyiség. Nem az hogy kedves vagyok meg csöndes. Hanem az hogy van érdeklődési köröd amit felvállalsz, van egy alap jártasságod az elet dolgaiban, van véleményed. Vannak céljaid amikért teszel is. Ha az hogy elvégezz egy szakács sulit akkor az, ha az hogy agysebész legyél akkor az. Lehetsz te hobbiból horgász, sportoló, tech guru, akármi. De amíg a szexen és a "szep az idő hány tesód van sziamizu" típusú beszélgetésen kívűl nem képes másra egy pasi, addig minden mindegy...
4. Igényesség #2. Test. Nem kell kigyúrni magad. Van aki a kicsit husisabb pasikat szereti, van aki a rohadt vékonyakat, van aki a szálkásan izmosat, más meg a tök átlagost. De egy kis edzés, az hogy 20 éves férfiként ne lógjon a melled, szerintem belefér mint elvárás, a testednek és a lelkednek is jót tesz ha karban tartod, ehhez megint nem kell tökéletesnek lenni.
5. Toxic kapcsolatok. Tudod miből lesznek? Ha a sérelmeidet a párodon töltöd ki. A féltékenykedés, irányításmánia, a másik lelki leépítése, lelki zsarolása mind ebből jön, hogy nem tettél rendet magadban, mielőtt egy kapcsolatba beléptél.
Ahhoz, hogy ezek rendbe legyenek, nem kell 10/10-es pasinak lenni. De enélkül nem esélyes, hogy boldog, teljes kapcsolata legyen akárkinek is (talán még az edzős rész szubjektív). Gondolkodj el, hogy mi oka lehet a magányodnak azon kívűl hogy csendes vagy.
Utolsó jól összeszedte. De egy kapcsolatnak 3 legfontosabb alapköve:
-őszinteség (nem hazudsz a másiknak, nem beszéled ki a háta mögött, nem dicsekedsz a haveroknak, hogy hogy d*gtad meg a barátnődet, nem hallgatsz el semmi fontosat előle)
-megértés (ebből később kialakul a szimpátia, a szeretet, kb mindennek az alapja, elfogadod a másikat, adsz a másiknak hogy aztán kapj is, ne várd hogy a szádba repüljön egy sült galamb mert a végén egy teljesen nyers fog belerepülni)
-kommunikáció (beszélgetni KELL a pároddal. Olyan nincs, hogy nem kérdezem meg mert ciki. Ez elronthatja a szexuális életeteket, rengeteg félreértés származhat abból ha nem kommináltok rendesen, ha nem fejezed be a mondatot, mert azt hiszed a másik tudja mire gondolsz. Nem tudja. Neked kell elmondanod. Közöld vele a bajod, a vágyad, mindent. Ha szótlan maradsz, az unalmas. Lapos lesz a kapcsolat kommunikáció nélkül. Nem ismered meg a másikat nélküle. Mindig legyen beszédtéma, tudj újat közölni. Ez a "szia, milyen napod van?" vagy "mikor mész aludni?" "szép idő van" ez tényleg unalmas sokadszorra.
#5 Legyen haja! XD
A férfiak nagyrésze kopaszodik. Sikerült pont olyat kiemelned, amin akkor sem tudnak változtatni ha beledöglenek! Gratulálok drágám!
7es.. 20 évrsen ne kopaszodjon már.
5ös+6os meg is mondott mindent.
#8 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hát ez nem egy döntés te ökör!
Légyszíves mond, hogy csak trollkodsz.
Nem döntés.
Ha hùsz évesen valaki kopasz, akkor vagy direkt levàgatta (döntés) vagy ràkos volt (ilyenkor full elfogadhato) vagy annyit cigizik és mekizik, hogy elkezdett kopaszodni (gáz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!