Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok,kényeztetnétek a pasitokat bőrkesztyűs kézzel ha ő ezt szeretné?
Figyelt kérdés
A pàrom nem akarja mert félti a kesztyűjét,hogy spermàs lesz.2021. máj. 4. 10:51
1/7 anonim válasza:
De az nem jó indok mert ki lehet mosni
2/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy veszek màsikat ha esetleg olyan lesz.
2021. máj. 4. 10:53
3/7 anonim válasza:
A bőrkesztyűt nem lehet kimosni, mert ha a bőrt eláztatod, összemehet, kemény és durva lesz, akár meg is repedhet szaáradás után.
De letörölhető.
Különben én mindent utálok kesztyűben csinálni, úgyhogy nem.
4/7 anonim válasza:
Vegyél neki egy bőrkesztyűt, amit csak arra használ.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.Köszi😉
2021. máj. 4. 11:00
7/7 anonim válasza:
Mint írták felettem, gond van a bőr tisztításával.
Másrészt én alapból nem hordanék bőrt, max műbőrt.
Harmadrészt néha napján talán beleférne, de ez abszolút egy kényelmetlen viselet cselekvések szempontjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!