Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talalhatnek egy vagy tobb alkalomra szexpartnert?
4-nek: tudom, hogy nincs semmi pláne, meg hogy nem olyanra gondoltok és nem szerettek fizetni érte, de nőként mondom, hogy abban meg nekünk nincs semmi pláne, hogy valaki alkalmilag használ bennünket ingyen.
Mi még ha bele is megyünk alkalmiba, akkor is minimum lenne, hogy elvisz ide-oda, vacsizni, vagy bármi.
Mi bármikor találunk szexet, ha akarunk, ès valamit nyújtani kellene érte az orgazmuson túl.
Nem. Nőként engem ne hasznàlgasson szexre senki.
Az, hogy neked mi logikus, engem nem érint.
Én többre tartom magam annál, hogy valaki ingyen szexre hasznàljon. Méltatlan.
Amit nyújtok, azt ezerszer értékesebbnek tartom, minthogy elpazaroljam egy olyan férfira, aki csak orgazmust tud nyújtani.
Lehet ezzel egyetérteni vagy elutasítani, attól mèg nagyon sok nő így vélekedik szerencsére.
Mi az, amivel te többet nyújtasz az orgazmusnál? Ns
Agyon úgy néz ki, hogy semmi, csak általánosságban beszélsz, semmi konkrétum. Ez így nagyon gyenge.
Annak kell egy ilyen kapcsolatban többet nyújtani, akire kisebb a kereslet. Az pedig a férfi.
Kanos férfit bárhol lehet találni. Olyan nőt viszont, aki ilyen kapcsolatba belemegy, tizedannyit.
Mindazonáltal pedig nőként nem kell eladnom magam. Ezek voltak mindig a feltételek, ha tetszik, tetszik, ha nem, nem. Sosem akartam meggyőzni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!