Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hazudják mindig azt hogy az a pont jó farok méret ami épp ott van “előttük “?
Ha 14 akkor az és a 18 hatalmas volt, ha 18 akkor az az isteni méret , ha 8-10 centi akkor semmi baj csak szeressen.... stb stb
Miért nem lehet őszintén elmondani hogy ennyi meg ennyi az ideális “ azt szeretem”
Én nem szoktam hazudni! Nincs tétje a dolognak pl egyalkalmasnál.
Nem kell 22 cm, egy teljesen átlagos 17 cm az ideális. Akinek a 13-15 cm az átlag az elvan tájolva. Az a kicsi méret.
26/Nóra
#23 ez nagyon kedves csak épp semmi értelme és #24 hez hasonló “az enyémre még nem volt panasz” tudatot erősíti ....
Nem lenne célravezetőbb mint a szexben is elmondani hogy ez meg ez rossz volt ez meg ez jó ezt meg ezt csinald hogy jobb legyen...mint vagy hamis önbizalmat növelni . Nekem is mondogatták csak én azért figyelek és látom hogy nem igaz. De amikor segítséget kérek hogy jobb legyek akkor jön a hiszti hogy miért nem hiszem el...
#27 sokkal jobban mint látni az arcán hogy nem élvezi és közben hallani a hazugságot hogy jaj de jó...
Amúgy nem a nyalásról vagy az ujjazásról van szó, azt valóban minden férfi tudhatja jól függetlenül az intim méretétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!