Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják itt sokan, főleg (állítólagos) nők, hogy nem csak a nagy méret a jó?
Èn el tudok èlvezni a 11 centis ujjnyi vastag mini vibrátoromtól, ès nem csak úgy, ha rezeg, hanem úgy is, ha ki van kapcsolva ès csak úgy simán tologatom fel, mint egy dildot, vagy az ujjam. Vagy akár a vèkony kis ujjamtól, ami azèrt messze van mèg egy átlagos/vèkony pènisz vastagságától is
Szóval nem csak a nagy mèret a jó, a kisebbet is lehet èlvezni, ha a gazdája tudja használni.Tehát èn azt mondom, hülyesèg a mèricskèlès, mert 11 centivel èpp úgy lehet örömet okozni, mint 22-vel, ha a gazdája tud bánni vele! Plusz èn nem vonalzóval járok szexelni
Jaj megint ezek a 11 cm -k azok jók...🤦♀️
Az egyik csaj ismerősöm őszintén megmondja, az exének 14cm volt, semmit nem élvezett vele, pedig nem tág és szült, most 19 centivel rakják őt keményen... spriccel össze vissza... remeg, úgy kell felrakni az ágyra mert összeesik úgy meg van rakva...
Fuu #1 nekem is volt egy exem akinek nem volt nagy,se vastag. Vele volt a legjobb a szex es nagyon valtozatos. Soha senki nem fog felerni azzal a szexualis teljesitessel amivel o. Imadtam szexelni vele,mert kegyetlen jol hasznalta annak ellenere is,hogy nem volt egy nagy szam meretileg.
Kerdezo,hogy neked is valaszoljak,a jelenleginek nagy. Kimondhatatlanul jo vele a szex,3-5percenkent a csucson vagyok, viszont...!!!! allandoan figyelni kell,mert egyes pozoknal ha tovig bennem van,olyankor faj es minden szex utan szet is repedek. Igy vele tobbnyire keptelen vagyok ket egymastkoveto napon egyuttlenni,mert fajdalmas es van,hogy verzek is.
Szoval el lehet donteni mi a jobb. A kisebb jo hasznalattal,vagy a nagy,amitol sokszor szenvedek a vegen 😄
#4 Most akkor kimondhatatlanul jó vagy fájdalmas?
#3 Pont az ilyenek miatt nem értem minek hazudni :D
Azért mert nem akarják hogy annyi férfi megszolja őket .
Így szebb képet tudnak kialakítani magukról hogy nekik nem kell a nagy méret....
A mostani barátnőm elég egyenes és nyitott így kb mindent kibeszéltünk.
Legnagyobb 23 cm volt és elmondása szerint jó volt a szex vele.
Nekem 14 cm és az első 1-2 szex után elmondta, hogy benne vagyok a top 2ben, nálam csak az exe volt jobb akinek kb 10-12cm lehetett a farka, de az a lényeg hogy még az enyémnél is (ami átlagos) kisebb.
Most hogy már kb 50x lefeküdtünk (kb 1,5 hónapja vagyunk együtt csak) és egymásra hangolódtunk azt mondja hogy velem a legjobb messzemenőleg, mert eddig még nem tudott senkivel sem elélvezni.
Előttem 12 fiúval feküdt le plusz egy kicsit ninformán, így tapasztaltnak is lehet mondani. Hazudni meg nem hazudna ezekről, mert elég őszinte és nagyon durván megmondja a dolgokat még ha kicsit bántó is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!