Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják itt sokan, főleg (állítólagos) nők, hogy nem csak a nagy méret a jó?
Szerintem nem minden nő egyforma. Tehát azok, akik azt mondják hogy jó nekik az átlagos méret feltételezhetően csak így gondolják, és passz. Van persze, aki csak azért mondja a hapsijának, hogy az ne érezze magát rosszul (hiszen ez egy kényes téma) mert tudja, hogy fontos a megerősítés. Azok pedig, akik "ezért" hagyják el a párjukat, nos, egyrészt nem lehetünk biztosak benne, hogy emiatt tették, másrészt, ha valóban ezért, hát ez is felfogható egy valid oknak. Nyilván a szex fontos aspektus, de talán az átlagos péniszméretű úr és a nő nem illettek össze.
Természetesen ez azzal függ össze, hogy mindenki más, mindenki máshogy szereti, és sok esetben a kommunikációhiány a párkapcsolati- és szexuális élet rovására megy. De általánosítani nem lehet.
Nem tudom melyik az a nő, amelyik élvezi ha állandóan méhszájon bögdösik. Sokszor hallok olyat is, hogy valaki csak beszél világba, de nem jut eszébe, hogy a túlzásai már anatómiailag lehetetlenek. :D
Szerintem akinek már volt része jó szexben, az tudja, hogy nem minden a méret. Van egy kb. méret ami azért úgy ideális, ez lehet változó minden nőnél, de nem olyan nagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!