Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első popsi sex lesz holnap, a barátom nagyon szertné már egy ideje és igent mondtam neki, kicsit félek tőle, melyik pózban a legkevésbé fájdalmasabb? Plugot érdemes vennem előtte?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 20:16
11/18 anonim válasza:
Ne írkálj velük, én meg is mutatom! 👌
12/18 anonim válasza:
Csak olyat csinálj a szexben (is) ami mind a kettőtöknek élvezetes, és a kölcsönös örömszerzést szolgálja.
Amitől fész, és szorongással tölt el, az egyértelműen nem a te vágyad tükrözi, hanem a pasidét, aki mint írtad egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy te eszt szeretnéd-e vagy jó-e neked. Ő akarja, ezért addig nyösztet míg be nem adod a derekad egy olyan dologra amit egyáltalán nem akarsz... Biztos jó ez neked? Biztos ez egy jó párkapcsolat így?
13/18 anonim válasza:
Nem ajánlom h egyből megdugja a popsid. Sőt, a plugot se erőltetnem. Szerintem 2-3 alkalommal eleinte csak ujjazza meg egy ujjal a popsid mikor épp nyal téged. Kezdetnek elég az. Utana jöhet a 2 ujj vagy a plug. Az is legyen 2-3 alkalom. Én csak ezek utan mennek a farok témára. Természetesen sok sok síkosító rögtön az ujjtol kezdve. Ujjazas lehet sima nyalo pózban. A plug is. De az anal hoz inkább a kutyát ajánlanám.
14/18 anonim válasza:
Aztán csodálkoznak szerencsétlen retardáltak, hogy aranyeres, condylomás a végbelük... :(
15/18 anonim válasza:
Na megtörtént már az aktus? Milyen volt?
16/18 A kérdező kommentje:
Igazából jó volt az elején furcsa volt, de lassan csináltuk,nem dugta be teljesen, igy nem fájt.
2021. máj. 5. 15:54
17/18 anonim válasza:
Hat igazából ha a makk bent van, akkor mar szinte mindegy h 5 vagy 12 centit nyomja be. Az már nem fáj annyira. A legrosszabb maga amíg bemegy a farok ahogy kitagitja a popsit. Ha már bent van maga a dugas már a kisebbik része a kellemetlenségnek.
18/18 anonim válasza:
+1
Addig elég fura amíg nem megy be. Nekünk az vált be, hogy először óvatosan benyomja tövig utána már mozoghat nyugodtan, nem gond ha tövig megy.
30L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!