Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15cm hosszú 5 cm széles ( 13-14cm kerületű ) farkat tényleg nehéz vagy nagy feladat mélytorkozni vagy tövig bekapni ?
Figyelt kérdés
Csak nők legyszives , hetero csoport.
Kinek mennyi megy?
2021. máj. 3. 16:14
11/24 A kérdező kommentje:
#8 képzeld jó vagyok matekból. Az irasod alapján te vagy h🤬Lye f🤬sz anatómiából. De lehet én olyan különleges vagyok hogy nem kor alakú a farkam és nem jó rá r nègyzet pi képlet...
2021. máj. 3. 17:15
12/24 A kérdező kommentje:
#10 irigyellek
2021. máj. 3. 17:16
13/24 anonim válasza:
#8, ha ennyire elemedben vagy itt, akkor a korodat azért már felvállalhatnád végre...
Minden hozzászólás végén csak annyit látni, hogy N, N, N, már unalmas kicsit.
14/24 anonim válasza:
"nem jó rá r nègyzet pi képlet..."
A kör területe nem pedig a kerülete, de ne zavartasd magad.
15/24 anonim válasza:
Az én barátom farka 17 centi. A kerületét nem tudom, de kb olyan közepesen vastag. Én le tudom mélytorkozni.
16/24 A kérdező kommentje:
#14 igazad van bocs
Függetlenül hogy az eredeti kérdéshez mennyire kapcsolódik
2021. máj. 3. 19:22
17/24 anonim válasza:
Igen, itt mindenki le tudna mélytorkozni még egy lovat is. 😃
18/24 A kérdező kommentje:
#17 csak sajnos még senki nem jelentkezett hogy az én kicsi anti matematikai farkammal foglalkozzon 😅
2021. máj. 3. 19:56
19/24 anonim válasza:
Mert valószínűleg senki nem akar a te farkincáddal foglalkozni és senkit nem érdekel a te🤷♀️😂😂😂😂😂😂
20/24 anonim válasza:
Hát az max átlagméret, azt nem nagy dolog tövig bekapni. 20 cm felett már kihívás az tény. Legalábbis nekem.
De a pasik szerint nem én voltam az egyetlen akinek ment, szóval szerintem csak neked nem volt szerencséd a csajokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!