Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki leírná nekem, hogyan kell jól szopni? Mi az ami nektek férfiaknak jól esik? 18/L
7: Köszi.
Kérdés.
"Amikor felcsúzik a bõr rajta, bekapod a makkomat és lassan körzöl körülötte a nyelveddel de úgy, hogy a fitymafékemet is nyalogatod, csikized nyelvvel, (...) Végighúzod hosszában alulról felfelé a péniszemet a nyelved hegyével,"
Ehhez 2-3x akkora száj kéne, mint ami van.
Még sose láttam olyan kicsi péniszt, aminek a keresztmetszete nem lett volna nagyobb a számnál.
Tehát ilyenkor?...
Ha tudod mindenképpen torkozd le és semmiképp ne fogazz. Foglalkozz a herékkel is. Legyen ott a tűz a szemedben és látszódjon hogy te is igazán vágysz erre.
Legalábbis szerény tapasztalatommal nekem eddig ezek jöttek be.
Én valamikor évekkel ezelőtt futottam ebbe bele, ez a debil valszeg azóta küldözgeti ezt a szöveget.
Amúgy ha már itt tartunk, csak nekem kurvára ízléstelen ez a csávó? Mármint nem lány vagyok, de ezt egyszerűen undorító olvasni, ki az aki ezt így írja le, és így fogalmaz, kb hányok attól ahogy ír, fúj bmeg.
Na közben ez a retardált privátot is írt.
Idézem:
"[K]análgép
Megtalallak, lefejellek."
Látjátok, lányok? Azért ilyen okádék frusztrált proli a faszi, mert nyilván senki sem nyalogatja a "fitymafékjét", csak akinek fizet. (az írása alapján prostizik hosszú évek óta)
Szóval nem ebből kell kiindulni, ellenben mások írtak hasznosat is a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!