Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás vagy indokolt Chrissy Teigen-ről azt állítani, hogy ő a világ legjobb nője?
#szex #Teigen
2021. máj. 2. 14:13
2/8 anonim válasza:
Nekem nem esetem ő de csinos ez tény
3/8 anonim válasza:
Kizárt hogy ne legyen tőle is szebb. És ez emberfüggő! Kinek a pap, kinek a papné. (Nekem a lányuk)
4/8 anonim válasza:
Számomra pl kifejezetten visszataszító. De tudod mindenkinek más tetszik. Olyan témán, ami ízlés kérdése nem érdemes vitatkozni.
5/8 anonim válasza:
Ezek a Stephen Hawkins com ok atyaég. Csoda, hogy elbírják a vastag torzóját.
7/8 anonim válasza:
Túlzás, ilyen nőt bárhol és bármikor találsz 🤷♂️
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem szep, szval tulzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!