Szerintetek melyik érzelem, emberi érzés a legpusztítóbb, legrosszabb, és melyik a legjobb ? Meg tudnátok indokolni is ?
A gyűlölet a lepusztítóbb.
A szeretet = az ÉLET.
A felsorolásból kihagytam a megaláz/megszégyenítet, ezt is vegyétek hozzá.
Illetve mi a különbség ezek között: boldogság-öröm, harag-gyűlölet, félelem-rettegés, egyedüllét-magány, szomorúság-apátia, szeretet-szerelem, barát-haver, gonosz-rossz ? Mondjatok példát mindegyikre !
A reménytelenség a legpusztítóbb szerintem.
Már alapból egy rossz helyzetben vagy (teljesen mindegy, hogy miben; lehet akár anyagi nehézség, párkapcsolati probléma, gondok a munkahelyeden/iskolában stb) és meg is rekesz ebben, hiszen a reménytelenség elszívja az energiádat. Úgy érzed tőle, hogy mindegy mit csinálsz, úgysem lesz jobb,ezért pedig nem is csinálsz semmit, ergo megrekedsz ebben a szituációban.
A legjobb emberi érzés pedig szerintem csak simán a boldogság. Sokféle pozitív érzelem létezik, de minden egyes pozitív érzés lényege az, hogy boldoggá tesz téged.
A házid többi részét meg írd meg egyedül.😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!