Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi számít kis pénisznek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi számít kis pénisznek? Nagyon változó ez lányoknál?

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7 jó, hogy az átlagnak még ennél is kisebb
2021. máj. 2. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok. Az átlag kb. 15 centi.

Persze Dél-Koreában lehet, hogy 11 centi az átlag, de nem Európában.

Mellesleg az átlagot nem tudom miért emlegeted, az átlag nem egyenlő az ideálissal. Férfiak se átlag nőkre vágynak, hanem csinosabbra. Nem átlagos szexet akarnak, hanem odaadóbbat, szenvedélyesebbet. Az emberek nem átlagos fizetésre vágynak, hanem magasabbra.

A nők szeme nem az átlagos magasságú, átlagos arcú, átlagos testalkatú férfin akad meg, hanem a kicsit magasabb, jóképűbb, sportosabb férfin.

A férfiasság átlagos mérete Magyarországon 15 centi körül van. Egy 15-16 centissel simán lehet nekem örömet okozni, ha jó vastag. Szeretem érezni, hogy kitölt a férfi.

De persze mindenki más, másnak biztos a kisebbek is bejönnek.

2021. máj. 2. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és te szemre megmondod, hogy melyik 14 és melyik 15 centis. Aha.
2021. máj. 2. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

Szemre azt mondom meg első körben, hogy milyen magas a férfi. Milyen izmos, milyen szépek a fogai, milyen jóképű, milyen elegánsan öltözködik, milyen az illata, milyen intelligens, milyen sikeres a karrierjében.

Ez dönti el, hogy egyáltalán megmutathatja-e nekem a farkát. Nem a faroknál kezdődik az ismerkedés.

És ha egy magas férfihoz szép méret társul (a vastagság fontosabb számomra), akkor minden összeillik.

A kérdés a hímvessző méretérr irányult, ezért részleteztem a saját preferenciámat. Ami átlagosnál hosszabb, átlagosnál vastagabb. De mivel a kérdés arról nem szólt, hogy mi alapján választok párt, nen írtam le, hogy nem a farok mérete dönt első körben.

2021. máj. 3. 03:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek, hogy a 14-15cm az alsó határ, onnantól kicsi. És abban is, hogy a vastagság fontosabb, de szerintem vastagságban még kevésbé vannak eleresztve a pasik tapasztalataim szerint.
2023. márc. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!