Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kiábrándító, ha egy férfi már az ismerkedési szakaszban a szex témát erőlteti?
Figyelt kérdés
Annyira érződik hogy csak szexet akar minél hamarabb, hogy emberileg és férfiként is hatalmasat zuhan a szememben, kiábrándulok, és többet találkozni sem akarok az illetővel, de beszélni sem akarok vele soha többet. Másoknak is kiábrándító az ha az ismerkedési szakaszban a férfi folyton minden beszélgetés alkalmával felhozza a szex témát?2021. máj. 2. 10:51
11/16 A kérdező kommentje:
Az első napokban a szexet felhozni? Mi van?
2021. máj. 2. 11:34
12/16 A kérdező kommentje:
De jól van, akkor a te elgondolasodba akkor a nő részéről sem volna kirívó, ha az első napokban arról beszélne hány gyereket es milyen házat akar. 🤣
2021. máj. 2. 11:36
13/16 anonim válasza:
Nekem is kiábrándító volt, amíg ismerkedtem. De szűrőnek nagyon jó volt. Gyorsan feltudtam mérni a valódi szándékát.Manapság már inkább egyedül vagyok, mint ilyenekre pocsékoljam az időmet, energiámat.
14/16 anonim válasza:
Szerintem egyik véglet sem jó. A legelső két-három randin, kvázi idegenként felszínesebb témákkal jönnék, amúgy viszont a szex nem valami mocskos dolog - ha valakivel jól alakul az ismerkedés és jól érezzük magunkat együtt, akkor szívesen szexelek vele minél hamarabb is, feltéve, hogy ő is készen áll rá.
#12 Ha komolyak a szándékaid, akkor (ha nem is az első napokban, de) hamar fel kell hozni, különben ott találod magad beleszeretve egy pasiba, akinek tök más elképzelései vannak család/gyerekek témában mint neked (és akivel csak pocsékoltátok egymás idejét). Egy kicsit hasonló a szex is: nagy szívás és sok jó nem fog kisülni belőle, ha lelkileg beleszeretsz olyasvalakibe, akivel az ágyban nem nagyon akarnak működni a dolgok.
15/16 A kérdező kommentje:
Na igen azon meg a férfiak vannak kiakadva hogy nem akarok férjhez menni. Sosem akartam. Ők meg ezen akadnak ki.
2021. máj. 2. 12:48
16/16 anonim válasza:
#12 Miért lenne kirívó? Ha nem egyeznek az elképzeléseink, legalább hamar kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!