Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy 18 éves lány még szűz?
Figyelt kérdés
Én vagyok az a 18 éves lány, és már eléggé el szeretném veszíteni, csak elég nehezen ismerkedek fiúkkal, még barátom sem volt sajnos.2021. máj. 1. 18:38
11/20 anonim válasza:
Ne azért veszítsd el,mert"ciki"!
F
12/20 anonim válasza:
Na tessék, még egy szegény "azért ciki, mert mások már így meg úgy" okból megfelelni kívánó lány.
Ne mások miatt éld úgy az életed, ahogy. Az, hogy mások mikor és mit csináltak, a mások dolga, az meg, hogy te mit, az a tiéd. Közük annyi van hozzá, mint tősgyökeres alföldinek a hegyekhez.
13/20 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
Egyáltalán nem!
Ez azt jelenti, hogy igényes vagy a partnereidre nézve. Légy erre büszke! (viszont ne téveszd szem elől azt, hogy egy kor felett már előnyös tapasztalatokkal rendelkezni)
14/20 anonim válasza:
Én szívesen összebújnék egy szűz lánnyal (eleinte mondjuk petting). Szerintem nem ciki
15/20 anonim válasza:
Nem ciki én is szűz vagyok még.
22
16/20 anonim válasza:
Nem ciki. Ne a szuzesseg elvesztese lebegjen elotted, hanem hogy magadat epitsd, akkor talan legyozod a felelmeidet/felenksegedet es jobban tudsz ismerkedni. 🙂 es utana jon minden magatol. Plusz te minimum 1,5 hatranybol indulsz a covid idoszak miatt, mert nem lehet csak ugy mindenfele ismerkedni...
17/20 anonim válasza:
Szia nem ciki egyáltalán.
Én szívesen beszélgetnek.
40f
18/20 anonim válasza:
Én is 18 vagyok és még szűz 🙂 lány vagyok
19/20 anonim válasza:
Nem ciki ! Idővel majd fogod tudni kezelni a helyzetet ismerkedésnél!
20/20 anonim válasza:
Akkor sem lenne ciki, ha 30 lennél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!