Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal volt jobb a szex vagy olyannal aki már volt fiúval?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 16:46
1/16 anonim válasza:
Nekem a szűz lánnyal sokkal jobb volt egy szex, mivel én vihettem bele dolgokba es kivancsi volt mindenre
2/16 anonim válasza:
Változó! Volt ilyen is, olyan is!
3/16 anonim válasza:
A szűz lány nagy ajándék! (De sok olyan hülye van, aki csak a kényelmet szereti!)
4/16 anonim válasza:
Szűz lánnyal, de speciel azért mert az első barátnőm volt és szerettük egymást. Egyébként meg ízlések és pofonok, speciel én nem kedvelem a szűzkikéket, nem szeretek tanítóbácsit játszani. Más meg pont erre van rácuppanva, kinek-kinek mi jön be jobban.
5/16 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, mert soha nem volt szerencsém szűz lányhoz 🤷♂️ 48F
6/16 anonim válasza:
Csatlakozom 5-höz. Azért ha tud valaki szüzikét aki prütykölni szeretne, küldje hozzám.
7/16 anonim válasza:
Aztán én meg azon félek hogy nem fogok kelleni senkinek mert szūz vagyok😂
10/16 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
Mindegy. Az a lényeg, hogy egymásra legyünk kattanva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!