Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmus útján örömszerzés olyannak, akinek még sosem sikerült belül elmennie?
Sziasztok!
A párom akivel együtt vagyok, még soha senkitől nem sikerült belül elérnie a hüvelyi orgazmust. Eleinte nagyon nagy fájdalomnak könyveltem el, mivel eddig akikkel voltam akár egyéjszakás akár párkapcsolatban, sikerült náluk elérnek akár ujjal akár pedig a péniszemmel, azonban itt sajnos nem ez a helyzet. Hosszútávra tervezünk, és szeretném hogy ne csak kint menjen el, hanem hüvelyben is azonban nagyon reménytelennek érzem ezt a helyzetet.
Mondta, hogy amikor benne vagyok nagyon jó érzés neki, basztatom a G pontját, mivel kissé görbe a péniszem és elérek teljesen a hüvely végéig is, minden pontját izgatom ahol csak tudom, de valószínűleg nem tud teljesen ellazulni.
Mindenkinél lehetséges a hüvelyi orgazmus, ha kellő képpen ellazul és kellőképpen teljesítek?
Egyszerűen nem képes mindenki átélni, ezt fogadd el.
Nem a te hibád és nem is az övé.
A csikló (egyébként van belső része is ám, nem csak az amit látunk belőle 😉 ezért butaság ekkora különbséget tenni a 2 orgazmus közt) kizárólag az örömszerzésre van, szerintem örülj, hogy élvezi veled, ne ezen görcsölj!
24l
Nálunk évek kellettek a páromnál. A csikló egészen hamar sikerült, a hüvelyi inkább csak úgy, hogy benne voltam és adott egy extra lökést, de csikló volt. Évek kellettek és megfelelő felizgulás és egyszercsak működött. Baromira fel volt izgulva, nem kellett csiklóval játszani, egyszerűen csak keményen megdugni és elsült. Utána már egyre gyakrabban sikerült, ahogy a teste megtanulta, úgy sikeresebb és sikeresebb volt.
Amúgy vannak játékok amik mellett szinte lehetetlen nem elsülni, de akkor is a legtutibb a felizgulás (a játékok mellett is kell a felizgulás, különben csak erőltetett elsülés)
Én soha nem hittem el azt, hogy van aki nem képes rá.
Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy testi akadálya legyen.
Bárkinél tapasztaltam ilyet, rettenetesen béna volt és egyáltalán fogalma sem volt alapvető dolgokról. Nem volt szexuális kultúrája, Pl soha életében nem maszturbált, hanem szenvedett a felizgultság tüneteitől és várta, hogy majd valaki más megoldja neki.
Nekem sem volt soha, hiába próbálunk mindent.
De még ujjazástól sem tudok elmenni se akkor ha magamnak csinálom, vagy ha ő nekem.
Még a közelében sem vagyok.
Ez van, csak csiklóval megy.
Én egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nem sikerülhet!
Én is ezen vagyok, és hiszek abban, hogy előbb utóbb jön az érzés! :-) Nem szabad feladni!!!
Kedes kérdező!
Szerintem azok az előző partnerek és egyéjszakások csak kamuztak hogy elmentek hüvelyileg. Biztos nagyon béna lehetsz a szex terén!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!