Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek inkább a husis, vagy csontos lányok jönnek be?
Tudom, sok mostanság az ilyesmi kérdés, de az átlag elítélí ōket.
Teltebb alkatú lány vagyok, bár a csontjaim is elég erōsek.
Sokan mondták, hogy így senki sem fog szeretni, szóval maradjak az állatoknál.
Szerintetek is?
12 és 18 vagyok
A 12. Kommenttel mi a baj ?
Ha egy csak pl 165 cm akkor ha a magasságból levonsz 105-108-at akkor 57-60 kg kb ami a legjobb súly neki, nem is vézna meg nem is kövér.
Én a 108-cal értek egyet. 157 cm vagyok és én tényleg kb 49 kg-val vagyok a legszexibb. Annál többel már tömzsinek tűnök, kevesebb pedig kicsit túl vékony, jelenleg 46 kg vagyok, de igaz így is sok pasinak tetszek. Valaki szerint meg túl vékony vagyok. Olyan úgysincs, hogy mindenkinek tetszik az alakod, lehetsz 150 kg vagy 50, valakinek az extrém kövérek tetszenek, másnak az extrém vékonyak, megint másnak a kettő közöttiek. Magadnak akarj tetszeni.
Igen utolsó jól mondod. Azért a 105-108-at írtam mert mindenki más, neked a 49 kg a jó, van aki meg 52 kg-val lenne :)
De ez csak egy általánosítás, számít a test összetétel is, életmód stb. Lehet valaki a te 157 centiddel még 60 kilósan is jól néz ki, más meg 55 kg-val tömzsi.
Kérdező, szerintem aki pszichológiailag rendben van, az nem sértődik meg a túlsúlyos/elhízott szavaktól, pláne hogy nem is nekik szól a kérdés.
Szóval hogyan nézel ki? Milyen az a husis? Valami képet nem mutatnál?
Üdv
Először is hány centi és hány kiló vagy?
De kép még jobb lenne.
Másodszor: én még sosem láttam hogy az utcán random emberek szólnának be idegeneknek. Nem is tudom elképzelni hogy ha "husis" vagy ami kb a nők 50%ra igaz lehet, akkor csak úgy oda szól valaki hogy hű de szarul nézel ki, maradj inkább az állatoknál.
Ebből én azt veszem ki hogy valamit félre értettél vagy esetleg 3-400 kg vagy. Komolyan nem tudom mit gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!