Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy minel tobb parja volt egy nonek annal kaposztasabb lesz a nemi szerve?
Figyelt kérdés
Ez igazabol koltoi kerdesnek szantam. pontosabban, miert van igy?2021. ápr. 30. 13:19
11/30 anonim válasza:
Kivéve, ha botmixerrel maszturbál.
12/30 anonim válasza:
Annyira változik a sok szextől, mint a te farkad kinézete.
13/30 anonim válasza:
Az enyém elején fejes káposzta van. Idő közben lett savanyú káposzta. Amiből később székelykáposztává ért. De jelenleg paradicsomos káposzta.
14/30 anonim válasza:
Nekem a farkam káposztás, mert sok nővel voltam.
15/30 anonim válasza:
Ez olyan mintha valaki sokat zabálna annak olyan lenne a szája mint a káposzta :D :D
16/30 anonim válasza:
Antónia 1-es!
Ülj le és inkább olvas !
Ne csak hülyeség ragadjon rád!
17/30 anonim válasza:
*Anatómia
Bocsi javít a telcsi!
18/30 anonim válasza:
És ha valakinek csak 1 párja volt/van, de sokat kefélnek???
Akkor a te nemlétező logikád szerint, inkább annak lenne káposztásabb.
19/30 anonim válasza:
Meg minnél több pasival volt, annál savanyúbb lesz a puncija!
20/30 A kérdező kommentje:
#19 ez igy van, de csak toketlenek elegitenek ki oralisan egy not
2021. ápr. 30. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!