Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért féltékeny a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért féltékeny a feleségem ennyire a nagyobb mellű nőkre?

Figyelt kérdés
Az ő ismerőse kért tőlem valamit,(papírmunka) én megcsináltam neki, azóta alig lehet az asszonnyal bírni. Pedig neki sincsennek kis mellei 90/D. Meg tudja hogy én inkább popsi párti vagyok. Mitől lett egyszerre ilyen féltékeny?

2021. ápr. 29. 22:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szoktam velük játszani, de most itt nem ez a kérdés, hanem hogy mért féltékeny?
2021. ápr. 29. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Talán mert irigy annak a nőnek a melleire. Hiába vannak neki nagy mellei, ő még nagyobbakat szeretne.
2021. ápr. 29. 23:18
 13/21 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, amúgy azt mondta már hogy meztelenűl nem szépek, mert lógnak.

De közbe meg ha mondjuk kirak egy képet a csaj a facera ahól látszanak a mellei, elmondja mindennek, holott neki is vannak hasonló képei.

2021. ápr. 29. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A nők ilyenek.
2021. ápr. 30. 07:12
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
A nők már pedig ilyenek, ne keress logikát benne.
2021. ápr. 30. 08:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy a melle miatt féltékeny. Egyszerűen csak zavarja még a gondolat is, hogy nő van körülötted !!
2021. ápr. 30. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
De ezt kimondta a feleséged, hogy a másik nő melleivel van baja vagy csak te képzeled, mert mást el se tudsz képzelni, minthogy egy nő csak a másik melleire lehet féltékeny?
2021. ápr. 30. 14:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy a mellei miatt féltékeny rá. Más nőkre nem féltékeny.
2021. ápr. 30. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
De ő mondta ezt, vagy te képzeled? Mert eléggé meredek logikának tűnik, hiszen addig is ugyanakkorák voltak a mellei! Az egyetlen változás, hogy tettél neki egy szívességet. Sokkal logikusabb azt gondolni, hogy emiatt féltékeny, nem a mellei miatt.
2021. ápr. 30. 17:40
 20/21 A kérdező kommentje:
Rá már előtte is féltékeny volt, vagyis nem ennyire, de az volt. Elég nagyhangú, meg kicsit szeret flörtölni a pasikkal, és ezt a stílusát se nagyon bírja.
2021. máj. 1. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!