Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire szamitsak egyejszakas kalandnal?
Regota szemezek egy sraccal meg anno egyetemrol, most elkezdtunk facen beszelgetni, es hat nem kertelt sokat, elhivott hozza egy ejszakara. (1.5 bete beszelgetunk).
Fel eve nem voltam ferfival, es bar nem szokasom az alkalmi szex, igent mondtam.
Mire szamitsak?
Hogy zajlik egy ilyen elso randin agybabujasodls dolog?
Baratnom meg 2 eve volt vele, o azt mondta nagyon jo az agyban, kifaradhatatlan.
Kicsit izgulok...
20/N
Ne parázz olyan mint akár melyik első szex egy új emberrel.
A körítès meg a pasin múlik.
A megfelelő vèdekezèsre figyelj.
21N
2 es vagyok.
Ha programokat tervezel utána.
Biztos izgulni fogsz de ha normalis, akkor nem csak annyi lesz, hogy oda ersz bugyi le par ora mulva meg menj haza...
Az alkalminak is lehet varazsa🤷🏽♀️
En 1x mentem bele ebbe, 24 orat voltam nala, tulajdonkeppen hercegnokent kezelt, az elso aktusnal feltem levetkozni de vegul feloldodtam. 24 ora alatt 3x volt, de meg az alvas is ossze bujva tortent. Masnap este mar mas lany volt nala😂El is meselte, egyaltalan nem zavart, nem akartunk egymastol tobbet csak egyszer jol erezni magunkat:)
Koszonom mindenkinek!.
Megerte :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!