Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire szamitsak egyejszakas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire szamitsak egyejszakas kalandnal?

Figyelt kérdés

Regota szemezek egy sraccal meg anno egyetemrol, most elkezdtunk facen beszelgetni, es hat nem kertelt sokat, elhivott hozza egy ejszakara. (1.5 bete beszelgetunk).

Fel eve nem voltam ferfival, es bar nem szokasom az alkalmi szex, igent mondtam.

Mire szamitsak?

Hogy zajlik egy ilyen elso randin agybabujasodls dolog?

Baratnom meg 2 eve volt vele, o azt mondta nagyon jo az agyban, kifaradhatatlan.

Kicsit izgulok...

20/N

2021. ápr. 29. 20:38
 1/8 Csicuki ***** válasza:
93%

Ne parázz olyan mint akár melyik első szex egy új emberrel.

A körítès meg a pasin múlik.

A megfelelő vèdekezèsre figyelj.

21N

2021. ápr. 29. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem csak akkor menj bele ha tisztában vagy azzal hogy nem lesz több szexnél. Ami azt illeti lehet hogy fogtok elején borozni beszélgetni és utána lefekszik veled, vagy az is lehet hogy rögtön a lényegre tér, ez személy függő. Egyszeriből lehet kapcsolat vagy nem, így mi ha belé szeretsz? Amit biztosan ne csinálj az a szex után program tervezés, ez nem kapcsolat, csak 2 ember egymás testét élvezi. El ijeszted a srácot.
2021. ápr. 29. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2 es vagyok.

Ha programokat tervezel utána.

2021. ápr. 29. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha normális, értelmes pasit fogsz ki alkalmira akkor jóra, ha nem akkor meg rosszra... Előre sosem tudod. Megjegyzem, nem attól lesz valaki jó az ágyban hogy "fáradhatatlan" hanem attól hogy figyel a partnerére.
2021. ápr. 29. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Védekezzetek megfelelően, ez a legfontosabb.
2021. ápr. 29. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Arra, hogy megdugnak.
2021. ápr. 30. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Biztos izgulni fogsz de ha normalis, akkor nem csak annyi lesz, hogy oda ersz bugyi le par ora mulva meg menj haza...

Az alkalminak is lehet varazsa🤷🏽‍♀️

En 1x mentem bele ebbe, 24 orat voltam nala, tulajdonkeppen hercegnokent kezelt, az elso aktusnal feltem levetkozni de vegul feloldodtam. 24 ora alatt 3x volt, de meg az alvas is ossze bujva tortent. Masnap este mar mas lany volt nala😂El is meselte, egyaltalan nem zavart, nem akartunk egymastol tobbet csak egyszer jol erezni magunkat:)

2021. ápr. 30. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!.

Megerte :)

2021. máj. 3. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!