Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Introvertált fiúként hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált fiúként hogyan tudnék barátnőt/partnert találni?

Figyelt kérdés

Bejöttem már szép, formás lányoknak, csak ezzel a zárkózott személyiséggel nem tudtam őket rendesen megismerni, megtartani.

Úgy érzem sosem lesz barátnőm:(

2021. ápr. 28. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:

sok introvertált ember van és sokuk talál párt

mivel volt a probléma? miben nyilvánult meg a zárkózottságod?

2021. ápr. 28. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Értelmiségi körökben rengeteg az introvertált ember. Menj bölcsész egyetemre vagy tanulj valamilyen értelmiségi szakmát. Ott lesz bőven introvertált lány.
2021. ápr. 28. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Csak lányok jöhetnek szóba?
2021. ápr. 28. 13:39
 4/6 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
A zárkózott és a nem kapcsolódok hozzájuk nem ugyanaz.
2021. ápr. 28. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Megnyered a lottóötöst.
2021. ápr. 28. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyrészt ne fogd rá az introvertáltságra. Másrészt, ez fejleszthető. Én is introvertált vagyok, régen nagyon visszahúzódó voltam. De egyre többet voltam emberek között, és emberekkel is dolgozom, ezért megszoktam. Nyilván nem lettem extrovertált (meg nem is akarnék az lenni), de sokkal jobban merek, meg tudok emberekkel beszélni. Ezt meg lehet szokni. Beszélgess sokat lányokkal. Meg önismeret, hogy ne félj attól, hogy ha kiadod magad, akkor nem fognak szeretni.
2021. ápr. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!