Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szex miért lett ennyire elterjedve?
Sokan már rendesen nem is szexelnek, mert macerás, hát védekezni kell, meg nem olyan "szűk".
Nektem milyen gyakori?
Az megvan hogy análnál is kell védekezni?:D
Én a teherbeeséstől pl soha nem tartottam egy kicsit se, a nemi betegségektől annál inkább. Kapcsolatban mondjuk ez utóbbi elvileg nem is téma
Mellesleg azok csinálják, akik élvezik (igen, a nők is). Az ánusz és környéke is erogén zóna. De ha te nem szereted, nem kell csinálnod:) az meg miért izgat hogy mások mit csinálnak a saját párjukkal?
N
Atlag heti ketszer csinaljuk. Csinalnank tobbszor is, de felunk , hogy bajom esik.
En megorulok erte, nem tudom megmondani , hogy miert, de oltari orgazmusaim vannak igy. Jobban szeretem mint a sima puncis szexet. En mindenkinek azt javaslom, hogy probalja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!