Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy vibrátor után nem lesz kevés egy átlagos farok?
Nem lesz kevés, teljesen más egy vibrátor és egy farok.
Az én barátnőmnek van egy hatalmas dildo-ja (29,5cm hosszú és 5,6cm vastag), elég sokat szokott vele játszani, de az én farkamtól tud csak elélvezni. Az én farkam is átlagos és teljesen megfelel neki egy ilyen dildo után is.
Ha izomból rászorítod a pélóra a kezed mikor kivered akkor nem lesz "kevés" utána a valódi dugás? Szóval nyugi, nem lesz kevés, mert a világ legnagyobb, legspécibb varázsdildója sem tudja ugyanazt nyújtani mint a hús-vér broki amihez egy férfi is tartozik. Amúgy a hüvely nagyon rugalmas, pillanatok alatt vissza tud húzódni.
S nagyon helyes hogy vettetek közös játékszert! Dobjátok fel vele a szexuális életetek, csak így tovább! Vigyetek bele folyamatosan változatosságot, soha ne hagyjátok ellaposodni!
8as
Jó, de én sem vagyok varazsló, pedig megpróbáltam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!