Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem fantáziálgat másokról?
Hol írtam én ilyet?
Nem tudom, hogy te ezt miből következtetted le.
Példákat hozok fel, ha nem vetted volna észre okoska.
Te azt állítottad, hogy elég kemény, ha már egy ember elvárja azt a párjától, hogy ne fantáziálgasson (bár mint a kérdésben is említettem, itt nem random nőkre gondoltam, hanem hozzám vagy esetleg hozzá (haver által) közelálló személyről, vagy a szomszéd esetleg.
Mindebből igazából ki sem derül, hogy van-e párom, vagy ha van is, akkor bármi ehhez hasonlót észrevettem volna rajta.
Mindez csak egy szimpla kérdés volt, ami így felvetült bennem hallomásokból meg amiket itt olvasok a gyakorin. Miért kell többet beleképzelni? Hihetetlen
De, bizony, ez nagyonis kemény.
Az ember a gondolatait nem, csak a tetteit irányítja. A páromat szeretem, nem vágyom másra, sok ok miatt. De ha meglátok egy jó nőt, elábrándozok rajta, milyen lehet vele a szex. Ez nem jelenti azt, hogy állandóan ő járna az eszemben, még kevésbé, hogy egy lépést is tennék az irányában. Azonnal az is az eszembe jut, hogy a dolog nem kölcsönös, hogy a nőm szeret, és jó vele a szex.
Ha te a párod gondolatait is ellenőriznéd, korlátoznád, akkor ábrándokat kergetsz.
Igen.. Bàr sok férfi ösztönlény, van azért olyan akinek nem kihívás, hogy ne verje ki lànytesóra, anyámra, barátnőmre.
És nem csak azért, mert bapi egy együttlét mindig van, hanem mert normális ember. Én se masztizok az ő férfi rokonaira, mert minek.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!