Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Középiskolás /egyetemi tanárok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolás /egyetemi tanárok! Ti össze jönnétek a diákotokkal? Szoktatok a diákotokról fantáziálni?

Figyelt kérdés
Ez már nagyon régóta érdekel, mert nekem pl csomó férfi tanárom van, többnyire 30 körüliek, és sokszor látom hogy nézegetnek egy-egy lányt (ritkán engem is) pl ha kihívjátok őket felelni, akkor végig néztek rajtuk? :D

2020. márc. 1. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon-nagyon nem mindegy, hogy középiskolai vagy egyetemi tanár. Sőt ez a választóvonal.
2020. márc. 1. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Egyetemen Felnőtt emberek járnák ida hidd el.még dugnak is

Középiskolában meg ha kiderülne h bármilyen kapcsolata van egy diák lánnyal el veszti az állását...

Szóval ennyire nem hülye egy tanár se ,hogy kockáztassa az állását egy buta szexi kis csitri miatt

2020. márc. 1. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Egyetemi diàkommal kavartam mar miutan nem volt nalam kurzusa. Gimisekkel is, de ott nem tanítok. :)
2020. márc. 1. 16:56
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 De szépen beszélsz erről a korosztályról;)
2020. márc. 1. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Ha azt hiszed ,hogy bármelyik tanárod kockáztassa majd az állását miattad mert csinike vagy még teszed veszed magad rázód a kis picsut mosolyogsz ,kacékodsz.

Akkor annyi aszt kell mondanom,hogy egy marok molylepkének több az esze mint neked egyedül..

2020. márc. 1. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Hát te hülye vagy:D Nem rólam van szó, hanem a többi lányról.. Rám csak néha rám néznek, végig mérnek ennyi.. De most itt nem rajtam van a hangsúly
2020. márc. 1. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én gimimben anno összejött az egyik töritanár egy végzős lánnyal. Ennek kb 7 éve, de ha jól tudom még mindig együtt vannak.
2020. márc. 1. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
Én szívesen összejönnék egy szép diáklánnyal, de csak ha titokban tudná tartani. Az, hogy komoly kapcsolat, szexkapcsolat vagy egyszeri alkalom, az meg eldőlne :)
2020. márc. 1. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én gimimben volt ilyenre példa. Egy tanár jó pár csajt megfektetett.
2021. ápr. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!