Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a népszokás hogy sokan ott lent tejföllel bekenik is és a szobakutyát ráengedik?
Hát, biztos van aki ennyire csalódott a férfiakba...
Magáról a népszokásról nem hallottam, de miután már 5 férfinak magyaráztam el, hogy hol a csikló (és ebből 1 azt se tudta miaz), bennem is felmerült a kutya lehetősége.
(ne vegyétek komolyan, ennyire nem keserednék el soha, de kiábrándító anatómia órát tartani)
:O
Sosem jutott volna eszembe ilyet tenni a kutyámmal! Arról nem is beszélve, hogy azért egy kutya szája nem épp a higiénia fellegvára. Simán össze eszik minden szart (és tényleg van kutya ami behabzsolja az utcán talált ürüléket), arról nem is beszélve, hogy belehentereg a dögökbe, az ürülékbe, otthon meg lenyalogatja magát...
Aki kutyával ilyet csinál az sem százas. Inkább vennék vibrátort azt erre találták ki és higiénikusabb is.
Ilyet sose csináltam mivel ahogy az előző írta baromira nem higiénikus. Az én kutyám minden szart bekóstol az utcán, próbálom lenevelni, több kevesebb sikerrel.
Viszont vertem már ki neki, mielőtt ivartalanították. Ez nem ilyen fétis, 1-2x fordult elő mikor jött volna meghágni a lábam stb
Micsoda népszopások vannak! :D Aztán majd egy blöki figyel és pont annyi ideig és úgy csinálja hogy jól essen, vagy 3 másodpercenként kenegeted tejfellel hogy pont ott nyalja és ne máshol? NEM igaz!
Szóval ez nem népszopás, hanem népszopatás - azzal aki beveszi ezt a maszlagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!