Miért engedjük a gyerekeknek ezt a szexuális húsvéti népszokást?
LOL :D
Hát a mai gyerekek már szexelnek a suli WC-ben, nem hiszem, hogy kárt tesz a lelkükben húsvét.
Nem vagyok a #2-es, de én se láttam ebbe soha semmit. Kb elfogadtam ezt is, mint a nőnapot. Hogy így fejezzük ki, hogy fontosak számunkra a lányok/nők és hogy szeretnénk, hogy köztünk maradjanak. Ugye sokszor virágként vannak azonosítva és azért locsolunk, nehogy elhervadjanak.
Ők pedig egy apró ajándékkal viszonozzák ezt a kedves gesztust és, köszönik meg, hogy gondoltunk rájuk.
Most ennyi erővel szüntessük meg a valentin napot, mert az meg lényegében a prostitúciót isteníti. Ugye lényegében a szexről szól, de valami anyagi szolgáltatásért cserébe. A kifacsart logikádba ez is belefér. De akkor lökd hozzá a nőnapot is.
A születésnap meg az, hogy a szülők x éve és 9 hónapja baxtak.
Semmit ne tartsunk inkább. Menjünk biztosra.
8.
Persze azért ad megtermékenyítetlen tojást.. érdekes pont locsolás.. el ne hervadjon.... pff te sem gondolod hogy ez az értelme úgy látom nincs fantáziád.. nézz utána
8. vagyok.
Inkább csak nem unatkozom húsvét napján annyira, hogy baromságokat találjak ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!