Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az aki szereti a BDSM-et?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgatnak a BDSM-es dolgok a szexben.
Az alárendeltség, a kikötözés, nyakörv, bilincs, kiszolgáltatottság.
Van más is akit ez izgat¿
23/L
2021. ápr. 26. 16:45
1/23 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Ez nem valami mentális betegség:D
Sokakat izgat, köztük engem is
N
2/23 anonim válasza:
Szia.
Engem nagyon. A sima szex már kb nem is.
BDSMben viszont mindkét oldal. Switch vagyok:)
31 f
3/23 anonim válasza:
Sokakat izgat, csak nem tudod róluk, mert nem tartozik másra. Ha figyelsz, lehet, hogy barátnőid csuklóján is észreveszel bilincsnyomokat. Megbízható partnerrel nagyon izgató a BDSM.
4/23 anonim válasza:
Miért ne lenne normális?!
Nekem nem jön be a dolog, de ennek ellenére sem gondolom, hogy ez a betegek játéka lenne....
5/23 Asztalos12 válasza:
Persze hogy normális mindenkinek van fétis-e
6/23 anonim válasza:
Csak az ilyen nőt lehet igazán szereti aki szereti a Bdsm-et!
36F
7/23 anonim válasza:
Sok minden izgat engem is, ami nem nagyon durva. Ha nem csak erre izgulsz, akkor nincs baj. Ha csak ez érdekel, akkor sincs nagy baj, csak nehezebb partnert találni.
9/23 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. :)
19/F/switch
10/23 anonim válasza:
Hát nincs miért lenne? megkötözött csajt használni nincs is jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!