Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön a cuckold, meg merjem próbálni?
Figyelt kérdés
Azt akarja, hogy játsszam el, hogy épp hazaérek, amikor a két legjobb barátjával hármasozik, aztán szálljak be én is, de csak amikor elmentek benne, addig nézzem. Tudom az eddigi kérdések alapján, hogy ez férfiaknak jön be, ezért furcsa. Azt mondta, hogy ez évek óta fantáziája. Ez mitől lehet?2021. ápr. 25. 20:48
11/19 anonim válasza:
11. Szeretnél te csak negyed olyan “csicska” lenni mint én. :D Nem tudod mit beszélsz.
12/19 anonim válasza:
Ha te úgy érzed, tegyétek meg és meséld el mi volt
13/19 anonim válasza:
Nekem volt csajom akivel hasonlóan letoltunk egy creampie gangbang bulit. Mondjuk ott aktív résztvevő voltam, imádtam.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, és fura volt de egynek elment.
2021. júl. 8. 00:53
16/19 anonim válasza:
Na mesélj bővebben, lesz folytatás egyébként?
17/19 A kérdező kommentje:
Lesz
2021. júl. 8. 19:34
19/19 anonim válasza:
Izgatottan várjuk a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!