Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném a barátnőmet orálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném a barátnőmet orálisan kielégíteni, de pár perc után mindig azt kéri, folytassuk "hagyományos" módon. A legtöbb nő ilyen?

Figyelt kérdés

Szeretném csak orálisan a csúcsra juttatni, mert nem volt még benne része, és nekem sem volt alkalmam rá. De most van, viszont pár perc után arra kér, hogy hatoljak be a "megszokott" módon. Valamiért sosem engedi hogy a nyelvemmel folytassam, amíg el nem élvez.

Talán én csinalhatok rosszul valamit, vagy a nőknek egy része nem szeret így elmenni?

2021. ápr. 25. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon be van indulva és már dugni akar. Nem, ez nem egy speciálisan csak nálad előforduló, rendkívüli dolog.
2021. ápr. 25. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

1#-es jól mondja.

A feleségem is pont így csinálja.

42f

2021. ápr. 25. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg, hogy következő alkalommal behatolás csakis azután lesz, hogy elért a csúcsra.

Eddig nem tapasztalta meg teljes egészében az orált és a felgyülemlett feszültséget inkább a már ismert módon vezetné le.

2021. ápr. 25. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nők nagyon sokfélék, nincs két egyforma. Több verzió van:

-nem tudja élvezni a nyalást, vagy élvezi, de felizgul tőle, és mégjobban kívánja a farkad

-undorodik a nyalástól. nekem is volt olyan barátnőm, hogy undorítónak tartotta, ha a punciját nyalná valaki, ez ilyen tudatalatti gátlás

-nem csinálod jól

2021. ápr. 25. 14:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Eléggé utánanéztem a témának. Hasznos dolgokat találtam, és igyekszem a legjobbat nyújtani.
2021. ápr. 25. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Lehet eleve nem tud elmenni oráltól ezért állít le egy idő után, mert nem akarja hogy egy óráig próbálkozz, mert úgyse fog elmenni.

Én is ilyen vagyok és pár perc után leállítom a partnerem hogy térjünk a lényegre

2021. ápr. 25. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Valszeg hüvelyi orgazmust szeretne és nem csiklót (vagy azt már átélte nyalás közben s csak mégjobban beinditotta és alig várja, hogy berakd a farkad).
2021. ápr. 25. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem jól csinálod, csak nem akar vele megbántani.
2021. ápr. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!