Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőkhöz szól a kérdésem. Ki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szól a kérdésem. Ki az aki jobban szereti az anális szexet,mint a hagyományost?

Figyelt kérdés
Nem tartoztam soha a prűd nők közé,de valahogy az anált eddig nem igen kedveltem.Nemrégen azonban megismertem egy férfit,akivel kb.egy éjszakás kalandot terveztünk..na ez nem jött be,praktikusan az egész hónapot végig dugtuk.Olyan dolgokat élünk át,amiket eddig csak a fantáziánkban valósítottunk meg.Nincsenek tabuk,egymassal teljesen szabadok vagyunk.Ami nagyon meglep,hogy azt veszem észre,hogy lassan jobban kedvelem az anált,mint a hagyományost.Csak nők véleménye érdekel. Szerintetek mi az oka? Járt így más is?47/N
2020. nov. 13. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Én nem jártam így.
2020. nov. 13. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Én barátnőm is van hogy magától kéri az anált mióta kipróbálta velem. Biztos ez egy új, erősebb inger mint a sima sex.
2020. nov. 13. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Én csak tűröm, de kezdem megszokni a barátom kedvéért. 18/l
2020. nov. 13. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

Mar tenyleg erdekel, hogy egy no hogyan elvez barmit is a vegbeleben, mikor a tobbseg azt is bevallja, hogy a huvelye sem igazan erzekeny klitoralis izgatas nelkul. Mindekozben nem divat a hetero ferfiak vegbelet ingerelni, mikozben nekik tenyleg gyonyor forrasa.

En oszinten oriasi kamunak, megfelelesi kenyszernek tartom. Egy penisznek a vegbel elhiszem, hogy jo inger. De nem, nincsen prosztatam. Nem vagyok prud, de vagy huvelybe, vagy ajto.

5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én submissive vagyok és emiatt szeretem az anált. Egy bizonyos értelemben így jobban élvezem valamikor mint a hüvelyi szexet, de lehet hogy ez csak az én furcsaságom. 22L
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Nagy ritkán párom kedvéért elviselem. De nem élvezem.
2020. nov. 13. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Szexpartnerem is kétkedve fogadta és most már ő kéri mert úgy is van orgazmusa!
2020. nov. 13. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
96%
Én egyformán szeretem a vaginálist és análist is. Egyszerre meg a legjobb.
2020. nov. 13. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább arról van szó, hogy egyrészt te sem sokat csináltad eddig análisan, ezért most új, izgalmas, érdekes élmény a dolog; másrészt jólesik a tudat, hogy ez az új pasi ennyire rá van izgulva a fenekedre, míg az előző párod meg mondjuk nem értékelte eléggé, nem igényelte egyáltalán. ;)

Aztán persze az is lehet, hogy hátulról behatolva a farka olyan mélyre megy, és/vagy olyan pontokat ér el belül vele, ami normális, hüvelyi behatolással egyszerűen nem megvalósítható. :)

2020. nov. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!