Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szól a kérdésem. Ki az aki jobban szereti az anális szexet,mint a hagyományost?
Mar tenyleg erdekel, hogy egy no hogyan elvez barmit is a vegbeleben, mikor a tobbseg azt is bevallja, hogy a huvelye sem igazan erzekeny klitoralis izgatas nelkul. Mindekozben nem divat a hetero ferfiak vegbelet ingerelni, mikozben nekik tenyleg gyonyor forrasa.
En oszinten oriasi kamunak, megfelelesi kenyszernek tartom. Egy penisznek a vegbel elhiszem, hogy jo inger. De nem, nincsen prosztatam. Nem vagyok prud, de vagy huvelybe, vagy ajto.
Szerintem inkább arról van szó, hogy egyrészt te sem sokat csináltad eddig análisan, ezért most új, izgalmas, érdekes élmény a dolog; másrészt jólesik a tudat, hogy ez az új pasi ennyire rá van izgulva a fenekedre, míg az előző párod meg mondjuk nem értékelte eléggé, nem igényelte egyáltalán. ;)
Aztán persze az is lehet, hogy hátulról behatolva a farka olyan mélyre megy, és/vagy olyan pontokat ér el belül vele, ami normális, hüvelyi behatolással egyszerűen nem megvalósítható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!