Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan srác akinek tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác akinek tetszik a saláta punci? Nagyon zavaró, ha nagyobb az egyik oldalon?

Figyelt kérdés

Nekem saláta puncim van és a belső ajkaim nem egyformák olyan mintha a bal oldalon saláta lenne de a jobb oldalon teljesen "baba". Nem tudom miért ilyen és nagyon zavar, félek hogy senkinek nem fog tetszeni.A bal oldalon egy kicsit "kilóg". Ez nagyon taszító? És ha valamelyikőtök egy ilyen lánnyal vesztette el a szüzességét akkor csalódtatok a "látványban"? Nagyon aggódok emiatt, igaz nincs barátom és tudom hogy mindenki azt mondja hogyha szeret elfogad, de akkor is érdekel. Volt hogy nem kívántátok annyira lány ezután?

(A negatív vélemény is vélemény azt is szívesen olvasom de a trollok légy szíves kíméljenek)

Köszönöm ha válaszolsz! :)

L

2021. ápr. 24. 15:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a salátás is jó, csak legyen borotvált vagy teljesen csupasz.

Meg ahogy előttem írták, érezni belülről sokkal érdekesebb, mint a kinézete.

21F

2021. máj. 13. 09:47
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a kedvencem. Imádlak!

30F

2021. máj. 13. 16:40
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon tudnálak kívánni!
2021. máj. 13. 18:18
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Úristen! Primőr saláta! Megkínálsz? :) IMÁDOM!
2021. máj. 13. 21:28
 25/30 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is az van

35/f

2021. jún. 16. 00:22
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy ennek a típusnak, ami neked van, nem salátapunci a neve, hanem cicanyelves. Legalábbis 20 éve még azt mondtuk rá, hogy kilóg a macska nyelve. Csak egyszerűbb/kényelmesebb két kategóriába sorolni a puncit, mint háromba, a világ arrafelé halad, hogy egyre kevésbé szeret (bármilyen téren) egynél több alternatívát, mert az olyan „bonyi”. Legyen fekete vagy fehér, igen vagy nem, az árnyalatok, az összetett dolgok olyan fárasztóak.
2021. jún. 16. 11:54
 27/30 anonim ***** válasza:
49%
Nekem első dolgom mindig az, amikor oda jutunk, hogy megnézem szimmetrikus- e!?:D
2021. júl. 19. 18:47
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem a salátás punci.
2021. aug. 31. 19:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem is “saláta”:(
2022. jan. 9. 13:13
 30/30 anonim ***** válasza:

29

Inkább 😍

2022. jan. 9. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!