Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgatott már titeket a gondolat laza kapcsolat iránt, pl. valamelyik társkeresőn?
Figyelt kérdés
Akár petting, akár szex téren..
Az a tapasztalatom eddig, hogy minden nőt nem, de talán 10/1 kifejezetten csakis azért van fent..
Ha igen, mit vártok el a partnertől?
2021. ápr. 24. 10:32
1/2 anonim válasza:
Igen, elméleti szinten.
De aztán rájöttem, hogy ha már testiség, erre tudok találni partnert pénzért is, szóval vagy sugarbaby keresőre regisztrálnék vagy másképp keresnék kuncsaftokat.
2/2 anonim válasza:
Én több pasi haveromtól is azt hallom hogy ők komoly párkapcsolatot szeretnének, de a nők csak max 30%a nyitott erre. Jól néznek ki, anyagilag is jól állnak, kedves udvarias srácok, de kajak nem talàlnak lányt aki el akarna köteleződni. Szóval nem tudom miről beszélsz ezzel a 10/1-gyel:D a többség csak dugni akar. Az más kérdés h lehet nem veled, de attól még így van
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!