Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik formájú cici tetszik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik formájú cici tetszik?

Figyelt kérdés

Ha nekem sajnos a 4-esre hasonlít legjobban, akkor érdemes plasztikáztatnom?

[link]

2021. ápr. 22. 14:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lógnak, nem túl esztétikus vagy vágykeltő, főleg hogy az egyik jóval nagyobb a másiknál. 5-ös tetszene magamon.
2021. ápr. 22. 15:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11

Honnan tudod hogy a férfiaknak mi tetszik, belelátsz a fejükbe?

2021. ápr. 22. 15:33
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező, volt már nem túl esztétikus, lógó mellű barátnőm, ráadásul a bimbója se volt épp a kedvencem, de úgy ettem, mint malac a darát. És mindezt azért, mert ŐT szetettem.
2021. ápr. 22. 15:36
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

Volt már párod/szexpartnered?

Ha volt, nem tetszett neki?

Ha nem volt, emiatt nem mersz ismerkedni?

Én egészen biztosan nem utasítanék vissza emiatt senkit és szerintem sokan vagyunk így. Ha valami számomra nem vágykeltő, az az önbizalomhiány, nem pedig a lógós vagy aszimmetrikus mellek.

2021. ápr. 22. 15:37
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szabasd át. Várj még pár évet. Ha esetleg akkor is zavar majd, akkor gondold újra. Nekem mindegyik tetszik, de az 1 vagy az annál is kisebb cici a kedvenc. 40F
2021. ápr. 22. 15:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

én azt hittem, a linkre kattintva megnyílik majd egy olyan fotó, amitől behányok (mert sajnos léteznek különféle rendellenességek, nem igaz, hogy kivétel nélkül minden mell szép)

de a rajzon szereplő mellekkel nem értem, mi a gond.

2021. ápr. 22. 15:52
 17/26 anonim ***** válasza:
6, 2 ami tetszik a legjobban.
2021. ápr. 22. 15:54
 18/26 anonim ***** válasza:
8,1.
2021. ápr. 22. 15:56
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Lógnak, nem túl esztétikus vagy vágykeltő, főleg hogy az egyik jóval nagyobb a másiknál."

próbáltam az előbb normálisan válaszolni.

Viszony úgy érzem BETEG vagy és erősen provokálsz....

"Vágykeltő" Nem egy csöcsbe szeret v. nem szeret bele valaki...

2021. ápr. 22. 16:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19es, ne legyél goni, igazából valamennyire meg lehet érteni a kérdezőt..

ez a mellpara nőknél olyan, mint sok pasinàl a farokméreten való beteges aggódás.

ráadásul egyre elterjedtebb a plasztikázás, az instás kamuvilág rohadtul elferdíti a fiatal lányok önképét, meg ott a nyomás, hogy ha nem vagy tökéletes külsőre, elfogadás helyett műttesd meg magad.

így akinek kaki az önbizalma, könnyen belecsúszik ilyen felesleges parázásokba

2021. ápr. 22. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!