Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik formájú cici tetszik?
11
Honnan tudod hogy a férfiaknak mi tetszik, belelátsz a fejükbe?
Volt már párod/szexpartnered?
Ha volt, nem tetszett neki?
Ha nem volt, emiatt nem mersz ismerkedni?
Én egészen biztosan nem utasítanék vissza emiatt senkit és szerintem sokan vagyunk így. Ha valami számomra nem vágykeltő, az az önbizalomhiány, nem pedig a lógós vagy aszimmetrikus mellek.
én azt hittem, a linkre kattintva megnyílik majd egy olyan fotó, amitől behányok (mert sajnos léteznek különféle rendellenességek, nem igaz, hogy kivétel nélkül minden mell szép)
de a rajzon szereplő mellekkel nem értem, mi a gond.
"Lógnak, nem túl esztétikus vagy vágykeltő, főleg hogy az egyik jóval nagyobb a másiknál."
próbáltam az előbb normálisan válaszolni.
Viszony úgy érzem BETEG vagy és erősen provokálsz....
"Vágykeltő" Nem egy csöcsbe szeret v. nem szeret bele valaki...
19es, ne legyél goni, igazából valamennyire meg lehet érteni a kérdezőt..
ez a mellpara nőknél olyan, mint sok pasinàl a farokméreten való beteges aggódás.
ráadásul egyre elterjedtebb a plasztikázás, az instás kamuvilág rohadtul elferdíti a fiatal lányok önképét, meg ott a nyomás, hogy ha nem vagy tökéletes külsőre, elfogadás helyett műttesd meg magad.
így akinek kaki az önbizalma, könnyen belecsúszik ilyen felesleges parázásokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!