Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha lelankad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha lelankad?

Figyelt kérdés
Kicsúszott belőlem és nem tudta visszatenni, ezután lelankadt és elment mosdóba. Ennyire gáznak érzitek vagy mit éreztek ilyenkor és mit kellene reagáljak? Egyszer fordult elő ilyen.

2021. ápr. 22. 00:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor bénázott vele és azután lankadt le neki, utána próbálta keményre verni, de mégis lelankadt.
2021. ápr. 22. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Igen, gáz.
2021. ápr. 22. 03:56
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha csak egyszer fordult elő, akkor nem gáz. Előfordul néha ilyesmi.
2021. ápr. 22. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem elő szokott fordulni, kicsit gáznak érzem, de nem csinálok belőle nagy ügyet. Segitettél neki elélvezni?
2021. ápr. 22. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz gáz alatt? Kellemetlen? Naná, főleg a pasinak! Ürügy arra hogy leírjuk az illetőt mint béna/inkompetens? Semmi képpen.

Nem csak a nők hangulata befolyásolja a szexuális teljesítményület, minden rendben van az életében? A stressz például könnyen kiválthat ilyet.

2021. ápr. 22. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ilyen esetben nőként én próbálnám izgatni és átvenni a szitut hogy ne érezze gáznak magát sem a helyzetet hogy tudjuk folytatni, történhet ilyen "baleset" akaratlanul is. Ágyban teljesen megértő vagyok és semmi nem gáz ami kettőtök között ott történik, ami csak rátok tartozik. Nem kell figyelni a "trend"-et hogy mi számíthat gáznak, saját igényeknek kell megfelelni.

Ami nálatok történt az semmi, csak figyelni kell a másikra izgatni közben ha másképp alakul mint ebben az esetben.

2021. ápr. 22. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, úgy értettem ő annak érzi e. Szerintem nem az. Köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!