Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerettek olyat csinálni, hogy csak bent vagytok?
Figyelt kérdés
Mármint aktus közben a pároddal, hogy megállsz pár percre és hátulról kanál pózban öleled és a farkad bent a lányba. Vagy az lankasztó? Vagy az is van olyan jó, mint amikor mozogtok?2021. ápr. 21. 18:07
1/10 anonim válasza:
Én szeretem. Van, hogy csak néhány percig vagyok úgy, de olyan is van, hogy az egész híradót megnézem közben. Sajnos előfordult egyszer, hogy elfelejtettem, hogy bent vagyok, és elaludtam. Az elég ciki volt.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy ez szarkaztikus volt-e... 😐
2021. ápr. 21. 18:10
3/10 anonim válasza:
A főnököm ilyen, de szerintem csak nem akart még elélvezni
4/10 anonim válasza:
Imádom. Sőt, így elaludni is, minek következtében kicsusszan egy idő után.
5/10 anonim válasza:
Pár percig kimondottan izgató és kellemes. Egy idő múlva viszont még jobban vágyom rá, hogy az a kellemesen nedves, meleg női belső test újra ingerelni kezdje a feszülő makkomat és az egész péniszemet, szóval mozgásba lendülök újra én vagy ő. :)
6/10 anonim válasza:
Igen nagyon!!! Főleg, ha már nagyon el kellene mennem, de még húznám az időt.
7/10 anonim válasza:
Akit szeretsz azzal jó, meghittséget tud adni - meg arra is jó mint a #6-os írt, késleltetni azt hogy idő előtt eldurranj.
8/10 anonim válasza:
Néha csak benn vagyok! De ha benn vagyok, akkor azért általában táncolni akarok, mint a buliban! :) Jó néha kicsit csak úgy benn lenni!
9/10 anonim válasza:
Nem próbáltam, de le is lankadnék hamar, meg késztetést éreznek, hogy izgatva legyen a farkam, nem tudnék csak úgy egyhelyben állni a punciban.
10/10 anonim válasza:
Én utána szeretem, akár úgy el is aludni és átölelni a kicsikém..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!