Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerettek olyat csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerettek olyat csinálni, hogy csak bent vagytok?

Figyelt kérdés
Mármint aktus közben a pároddal, hogy megállsz pár percre és hátulról kanál pózban öleled és a farkad bent a lányba. Vagy az lankasztó? Vagy az is van olyan jó, mint amikor mozogtok?
2021. ápr. 21. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Én szeretem. Van, hogy csak néhány percig vagyok úgy, de olyan is van, hogy az egész híradót megnézem közben. Sajnos előfordult egyszer, hogy elfelejtettem, hogy bent vagyok, és elaludtam. Az elég ciki volt.
2021. ápr. 21. 18:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy ez szarkaztikus volt-e... 😐
2021. ápr. 21. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
A főnököm ilyen, de szerintem csak nem akart még elélvezni
2021. ápr. 21. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Imádom. Sőt, így elaludni is, minek következtében kicsusszan egy idő után.
2021. ápr. 21. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Pár percig kimondottan izgató és kellemes. Egy idő múlva viszont még jobban vágyom rá, hogy az a kellemesen nedves, meleg női belső test újra ingerelni kezdje a feszülő makkomat és az egész péniszemet, szóval mozgásba lendülök újra én vagy ő. :)
2021. ápr. 21. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen nagyon!!! Főleg, ha már nagyon el kellene mennem, de még húznám az időt.
2021. ápr. 21. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Akit szeretsz azzal jó, meghittséget tud adni - meg arra is jó mint a #6-os írt, késleltetni azt hogy idő előtt eldurranj.
2021. ápr. 21. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Néha csak benn vagyok! De ha benn vagyok, akkor azért általában táncolni akarok, mint a buliban! :) Jó néha kicsit csak úgy benn lenni!
2021. ápr. 21. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem próbáltam, de le is lankadnék hamar, meg késztetést éreznek, hogy izgatva legyen a farkam, nem tudnék csak úgy egyhelyben állni a punciban.
2021. ápr. 21. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én utána szeretem, akár úgy el is aludni és átölelni a kicsikém..
2021. ápr. 22. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!