Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék annak érdekében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék annak érdekében hogy enyhítsem a hüvelyi fájdalmat?

Figyelt kérdés

3 eve kuzdok ezzel a problemaval, tukajdonkeppen amiota megtortent az elso alkalom. Most 21 eves vagyok. A gondom az hogy a huvelybemenetem faj minden egyes egyuttletnel a parommal. Nagyon sok mindent kiprobaltunk. Vettunk sikositot, hatha csak szaraz vagyok. Hosszu es sok elojatek + ujjazas utan a behatolas ugyanugy faj es a fajdalom nagyon sokaig nem enyhul, vagy 1 ora hossza mire ugy erzem mar jo es tudom elvezni. Nem tudom mihez kezdjek, eddig eletemben 2x elveztem fajdalommentesen a szexet. Orvosnal is voltam, elmondasa szerint semmi problemam nincs, csak egy kis huvelygorcs. Mondta hogy masszirozgassam a huvelybemenetem, csinalom is, de nem segit semmit sem. Tampon, 1-2 ujj nem okoz gondot, csak amikor mar valami nagyobb dologrol van szo...

A legtobb no akinek hasonlo huvelygorcsos problemaja van azt irta hogy nekik olyan mint egy "fal". Hat nekem nem. A paromat nem is erzem sem vastagnak sem nagynak(o 24). Behatolasnal sincs semmi nehezseg, ezert sem ertem mi ez :( mindenfajta fajdalmam van. Hol feszit, hol eg, hol dorzsoleshez hasonlo, hol jobban faj, ho kevesbe... Amikor csak bennem van es nem mozog akkor meg nem is faj. Amikor viszont elkezd mozogni, olyan erzes, mintha a huvelyfalamat szoszerint huzna magaval es ez kegyetlenul faj, gyakran elsirom magam egyuttlet kozben a fajdalom miatt.:( Amikor kiveszi, ugyanez. Mintha a huvelyemet kiakarna huzni magaval... mindezt igy erzem ugy, hogy felizgultam es sikositot is hasznaltunk. Parom kicsit tapasztalatlan de amikor magamnak probalom, ugyanez. Es masokkal is hasonlo... nem tudom mennyire van koze hozza, de regebben szinte csak rossz tapasztalataim voltak a szexszel kapcsolatban. Nyilvan en is kezdo voltam, de olyan sracokkal voltam egyutt akik nagyon nagy fajdalmat okoztak nekem szexualisan... peldakent: volt olyan aki a huvelybemenetemet osszetevesztette a hugycsonyilasommal, odakarta berakni az ujjat, eszmeletlenul fajt, es hiaba magyaraztam neki hogy lentebb van, nem ertette.:( Azert irtam ide, hatha van akinek volt vagy van hasonlo problemaja... es valami megoldast talalt ra, esetleg tanacsot tud nekem adni arra vonatkozolag hogyan tudnam ellazitani a huvelymenetemet... azon kivul hogy masszirozgassam. :( neha erzek egy kis javulast a fajdalmat illetoen, de ha mondjuk nem szexelek egy darabig ujra fajdalmas. Nem mintha felnek a szextol, sot, meg igy a fajdalom ellenere is kivanom es akarom a paromat. Arra is gondoltam, lehet csak en egyszeruen ilyen vagyok es igy kellene elfogadnom magam. :( Meg igy hozzatennem hogy a parom egyaltalan nem nagy(15 cm) se nem vastag, es mondta hogy nem erzi hogy en szoritanam. :(

2021. ápr. 21. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
9-es. Neked sem volt nőhöz közöd az biztos. Ha meg nőként írtad, egyenesen gáz😀🤦‍♂️
2021. ápr. 21. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
9-es az biztos hogy a nők erősebbek lelkileg, sokszor agyilag is és jobban bírják a fájdalmat mint a férfiak, de azért nem gondoltad komolyan, hogy mert pl; eltörött a karod, de nem rakod gipszbe, mert végülis kibírod a fájdalmat. Aztán egész életedre nyomorék maradsz. Te.
2021. ápr. 21. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus szerintem is. Simán lehet, hogy már annyira félsz, hogy fájni fog, hogy ezért fáj. Közben meg gondolom bizonyítani akarod a párodnak, hogy szereted, és nem akarod rombolni az önbizalmát se, ezért nem biztos, hogy mersz vele őszinte lenni. De vannak pszichoszomatikus tünetekre szakosodott pszichológusok, akik nem néznek hülyének és nem söprik a szőnyeg alá valami bölcsességgel, hogy csak relaxálj erősebben és csak legyen több előjáték.

Ez ugyanolyan, mint amikor megy a hasad vizsga előtt... vagy amikor valaki pánikrohamot kap szerinte a semmitől, s utána már fél egyedül lenni... más meg terhesnek képzeli magát, hiába 100 teszt... a harmadiknak meg egyszer annyira fájt a háta vagy lába, hogy onnantól nem mer messzire menni otthonról, mert mi van, ha fájni fog és már legkisebb jeleket is figyeli, amitől persze totál izomgörcs lesz a stressztől és tényleg fáj... a negyedikre meg nem figyelt az anyukája csak ha beteg lett, ezért ha figyelmet akar, mindig valahogy beteg lesz és tényleg, nem tetteti... Mindenkinek van valami "heppje".

De ha ki tudod beszélni, sírni magadból a sérelmeid és félelmeid (azt is, ami akár totál irreális) úgy, hogy valaki végre meg is hallgat, nem rád szól (vagy már te szólsz rá magadra, hogy ez csak hiszti) akkor van esélye annak, hogy ne lappangva megbetegítsen, hanem a jó lyukon jöjjön ki és tudatosodjon.

2021. ápr. 21. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes lenne egy szexuálpszichológust felkeresned emiatt.
2021. ápr. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!