Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még tenni valamit a kapcsolat érdekében?
Az az érzésem, hogy megcsalt a barátom, emiatt szakitottam vele. Persze tagadja, de en 100% ban biztos vagyok, hogy megtette.
Én bizok a megérzéseimben.
Lehet még igy folytatni a kapcsolatot?
Megbeszélni nincs értelme, mert ö tagadná, én meg úgyis ezt hinném
Az történt, hogy egy nagyon kétes helyzetbe keveredett. És sose fogja tudni bebizonyitani, hogy nem történt meg, csak a szavak maradtak, amiben nem bizok.
Szerintem ez a dolog elcsúszott rajtad.
Menthetetlen, sosem fogsz már bízni benned.
Én egyszer hülyeségből mondtam az akkori pasimnak, hogy tudom mit csinált a hétvégén, nyugodtan vallja be. Az idiótája meg bevallotta, hogy tényleg öszegabalyodott egy csajjal, de csak csók volt meg petting.Azthitte tényleg tudok róla. Innentől ugrott a bizalom, nem volt értelme folytatni.
"Az az érzésem, hogy megcsalt a barátom,
en 100% ban biztos vagyok, hogy megtette.
Én bizok a megérzéseimben."
Ó, a nők, meg a ő híres megérzéseik! Elmúltam 60, és 16 éves korom óta folyamatosan nőkkel voltam-vagyok párkapcsolatban, így aztán volt pár évem megfigyelni az ilyen női megérzések helytállóságát. Szerintem te magadban nem bízol, bogaram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!