Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet még tenni valamit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még tenni valamit a kapcsolat érdekében?

Figyelt kérdés

Az az érzésem, hogy megcsalt a barátom, emiatt szakitottam vele. Persze tagadja, de en 100% ban biztos vagyok, hogy megtette.

Én bizok a megérzéseimben.

Lehet még igy folytatni a kapcsolatot?

Megbeszélni nincs értelme, mert ö tagadná, én meg úgyis ezt hinném

Az történt, hogy egy nagyon kétes helyzetbe keveredett. És sose fogja tudni bebizonyitani, hogy nem történt meg, csak a szavak maradtak, amiben nem bizok.

2021. márc. 1. 06:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a dolog elcsúszott rajtad.

Menthetetlen, sosem fogsz már bízni benned.

Én egyszer hülyeségből mondtam az akkori pasimnak, hogy tudom mit csinált a hétvégén, nyugodtan vallja be. Az idiótája meg bevallotta, hogy tényleg öszegabalyodott egy csajjal, de csak csók volt meg petting.Azthitte tényleg tudok róla. Innentől ugrott a bizalom, nem volt értelme folytatni.

2021. márc. 1. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha együttmaradtok, még több ilyen kétes helyzet is lesz. Tapasztalatból írom, hogy a megérzések általában jók. Csak előszőr az ember nem akarja elhinni, kínlódik tovább, a pasi meg tagadja még a nyilvánvalót is. Te ismered a barátod(ha ismered) a reakcióiból, viselkedéséből tudnod kell, hogy mikor hazudik.
2021. márc. 2. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:

"Az az érzésem, hogy megcsalt a barátom,

en 100% ban biztos vagyok, hogy megtette.

Én bizok a megérzéseimben."

Ó, a nők, meg a ő híres megérzéseik! Elmúltam 60, és 16 éves korom óta folyamatosan nőkkel voltam-vagyok párkapcsolatban, így aztán volt pár évem megfigyelni az ilyen női megérzések helytállóságát. Szerintem te magadban nem bízol, bogaram.

2021. márc. 2. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Magamban bízok, a pasim erkölcseiben nem
2021. márc. 2. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
A hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amit te tartasz fenn a párodban, mint ahogy ő is fenntartja (vagy nem) benned. Amíg dúl a szerelem, senki se fog félrekettyinteni, csak amikor már nem valamelyik fél tudja életben tartani a szerelmet.
2021. márc. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!