Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik annyira a metélt péniszt? Baj, ha az enyém nem olyan?
A lepontozók magyarázzák miben különbözik a női körülmetélés a férfitól. Ferfiak is kevésbé élvezik így a szexet, erzeketlenebbek lesznek, mint amikor egy nőt megcsonkítanak, ugyanolyan csonkítás.
Mindent elmond róla ez "A beavatkozás eredeti célja az volt, hogy a kamaszfiúkat leszoktassa a maszturbálásról."
Ja hogy csak az számít nektek jó legyen? Tovább birja a ferfi igy, meg "szebb" is hát jól van az igaz? Akkor ennyi erővel engem se kéne érdekelni hogy a nők mennyire élvezik a szexet megcsonkítva.
A kérdésre: Én még nem hallottam erről. Ez a téveszme a Szex és New Yorkon alapulhat.
Az USA-ban egy orvosi félreértés miatt terjedt el a nem zsidó fiúcsecsemők körülmetélése a 19. század második felében. Sajnos a forrásra nem emlékszek.
A körülmetélés kimutathatóan (de nem nagyságrendekkel) csökkenti a HIV átadását fertőzött nőről nem fertőzött férfire. A makk érzéketlenebbé válása segíti az ejakuláció késleltetését. A húgyvezetékbe a féreg ( [link] bejut a nem metélteknél is.
41FHET
De érzéketlenebb lesz 13-as,
14-es nem ugyanaz a kategória, ha a női csonkításról diskurálnánk itt, hogy milyen szép, mennyivel jobb, ugyanúgy fellennének a nők haborodva.
Ja és nehogy már a nők jobban tudják hogy mit érez egy férfi a fitymaja huzogatása által. Pont ezt szokták pozitivumnak feltuntetni a meteles pártiak, hogy jobban birjak atlagosan akil metelve vannak, akkor csak van oka.
A nőknek is lehet orgazmusa csikló nélkül ennyi erővel.
Miért háborogsz? A nők nem ez alapján fognak párt választani.
Nekem egyáltalán nem tetszik ha körül van Metélve, de ha a páromnak olyan lenne akkor nyilván nem szakítanék emiatt. Ez fordítva is igaz, akinek a körülmetélt jobban tetszik nem fog azért szakítani a párjával mert neki fitymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!