Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik annyira a metélt péniszt? Baj, ha az enyém nem olyan?

Figyelt kérdés
A világ összes pénzéért és lányáért sem vágatnám le a farkam egy részét, önkéntesen, egészségügyi okok nélkül, ami ráadásul azért van ott, hogy védje a makkom a kiszáradástól, a felkérgesedéstől és az elérzéketlenedéstől. Sokkal rosszabb csonkolt f@sszal minden. Csúnyább, kiszárad, rosszabb lesz egészségügyileg, mindenhez hozzáért, nem higénikus és szinte elviselhetetlen érzés, ha hátra van húzva. Akkor miért mondja az minden lány, hogy inkább az ilyen pasit választaná? Még a zsidóknál is részleges van és nem teljes, mint ami a mai elvárás.

2021. ápr. 21. 14:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%

A lepontozók magyarázzák miben különbözik a női körülmetélés a férfitól. Ferfiak is kevésbé élvezik így a szexet, erzeketlenebbek lesznek, mint amikor egy nőt megcsonkítanak, ugyanolyan csonkítás.

Mindent elmond róla ez "A beavatkozás eredeti célja az volt, hogy a kamaszfiúkat leszoktassa a maszturbálásról."

Ja hogy csak az számít nektek jó legyen? Tovább birja a ferfi igy, meg "szebb" is hát jól van az igaz? Akkor ennyi erővel engem se kéne érdekelni hogy a nők mennyire élvezik a szexet megcsonkítva.

2021. ápr. 21. 15:03
 12/31 anonymousreview60 ***** válasza:
86%

A kérdésre: Én még nem hallottam erről. Ez a téveszme a Szex és New Yorkon alapulhat.

Az USA-ban egy orvosi félreértés miatt terjedt el a nem zsidó fiúcsecsemők körülmetélése a 19. század második felében. Sajnos a forrásra nem emlékszek.

A körülmetélés kimutathatóan (de nem nagyságrendekkel) csökkenti a HIV átadását fertőzött nőről nem fertőzött férfire. A makk érzéketlenebbé válása segíti az ejakuláció késleltetését. A húgyvezetékbe a féreg ( [link] bejut a nem metélteknél is.

41FHET

2021. ápr. 21. 15:20
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
#11 a makk nem lesz érzéketlenebb. A körülmetélt szexpartnerem sokszor 2 perc alatt elélvez..😂Te most csak azért hisztizel, mert van nő, akinek az tetszik jobban? Ez olyan, minthogy valaki a saláta vagy a babapunci tetszik jobban, attól még nem fogok szaladni a sebészhez átoperáltatni. Fogadjanak el úgy, ahogy vagyok.
2021. ápr. 21. 15:24
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Én sem megyek el kisajak plasztikára csak mert a férfiak többségének a baba punci tetszik:D
2021. ápr. 21. 15:26
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

De érzéketlenebb lesz 13-as,

14-es nem ugyanaz a kategória, ha a női csonkításról diskurálnánk itt, hogy milyen szép, mennyivel jobb, ugyanúgy fellennének a nők haborodva.

2021. ápr. 21. 15:35
 16/31 anonim ***** válasza:
44%

Ja és nehogy már a nők jobban tudják hogy mit érez egy férfi a fitymaja huzogatása által. Pont ezt szokták pozitivumnak feltuntetni a meteles pártiak, hogy jobban birjak atlagosan akil metelve vannak, akkor csak van oka.

A nőknek is lehet orgazmusa csikló nélkül ennyi erővel.

2021. ápr. 21. 15:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
#14 ne is menj, mert sok férfinak, köztük nekem is, inkább a saláta tetszik 😋
2021. ápr. 21. 15:41
 18/31 A kérdező kommentje:
Akkor végül is igaz, hogy a többségnek jobban tetszik?? MIÉRT?? Nincs előnye és nem egészségesebb/higénikusabb. Inkább az az unhigénés, hogy mindenhez hozzáért. Egészségtelen állapot. A teljes körülmetélést kérni kell még fitymaszűkületnél is, mert alapvetően akkor is csak a beteg részt vágják le, részlegesen, vagy csak bemetszést tesznek. Csúnya lesz utána. Undorító a blankolt f@sz. A természet jól teremtette meg.
2021. ápr. 21. 15:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért háborogsz? A nők nem ez alapján fognak párt választani.

Nekem egyáltalán nem tetszik ha körül van Metélve, de ha a páromnak olyan lenne akkor nyilván nem szakítanék emiatt. Ez fordítva is igaz, akinek a körülmetélt jobban tetszik nem fog azért szakítani a párjával mert neki fitymás.

2021. ápr. 21. 16:02
 20/31 A kérdező kommentje:
Miért tetszene jobban bárkinek is a körülmetélt?? Csúnya, ahogy a természet megteremtette?
2021. ápr. 21. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!