Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány/nő is jobban szereti a metélt péniszt, mint úgymond a normálisat?
Figyelt kérdés
Számomra sokkal kellemesebb látvány, mint a "bőrös" társa. Egyszerűen oda vagyok érte, ami miatt mindig furcsán néznek rám. Ennyire furcsa és ritka lenne, hogy egy lánynak jobban tetszik és szereti a metélt péniszt?2016. júl. 16. 20:14
2/9 anonim válasza:
Én igen. Páromnak is körül metélt van és imádom :)
3/9 anonim válasza:
Hát én remélem, hogy valaki úgy is szívesen bekapja, hogy nincs körülmetéltetve. :)
23/F
4/9 anonim válasza:
Nekem pont a természetes változat tetszik.
5/9 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, kézimunkázni "könnyebb" a természetes fajtán.
6/9 anonim válasza:
Én ezért vagyok alapból hátrahúzós. Nekem sosincs a bőr a makkomon. Így jobban néz ki, de van mivel játszani is rajta.
7/9 anonim válasza:
nem jo vele a szex
jobb a természetessel
jétszani is jobb vele
érzéketlen lesz a feje és van akinek már emiatt idősebben nem áll fel
sok sikert nekik
9/9 anonim válasza:
Ó, lányok, köszi ! Megnyugodtam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!