Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt nagy intim méretű rocker/metálos srác?
#6: Lányként vagyok kíváncsi. Én is rocker vagyok. :D
#7: Jó lenne, ha így lenne, akkor nem kíváncsiskodnék itt ennyire gyakori kérdéseken. :D :P
#11: Méret kb 19+. :D Majdnem mindegy, ha tud utazni. :D
Hát, és szerinted látatlanban, bárki majd utazgat 100 kilómétereket? :D
Lehet én vagyok elkényeztetve de ez nem így megy hogy majd egy valamilyen csajért majd csak úgy utazgatok istentudja hova. :D :D
13-mas vagyok.
Én megértem hogy te erre vagy kíváncsi és ez nekem teljesen okés.
Én meg arra lettem volna kíváncsi hogy miért kell 19 centis farok? miért pont akkora? a metált még megértem, gondolom te is az vagy de a méret az kérdésed hogy miért pont ekkora? tág vagy? vagy szeretnél valami extrémet kipróbálni? vagy neked számít a méret? :D
#17-18: Ezt szeretem jobban, meg jobban is megérzem, tapasztalat. Pl azért 19, mert azzal volt dolgom és jó is volt. :D Mondjuk nem csak a hossz számít, a vastagság is. :D Tág nem vagyok épp. :D
Ha valaki utazik miattam és utána jó is, akkor fordítva is lehet menni. :D Kérdés egy srácnak megéri annyit vagy sem az egész. Meg miért. :D
Igen, de én mint pasi szerinted miből kéne tudjam hogy megérné-e? azért jócskán túlvagyok azon az élettapasztalaton, amikor bármilyen punciért csak úgy látatlanban útrakelnék bárhova, bár régen sem utazgattam sokat ilyenért. :D
Szóval győzz már meg arról hogy miért érné meg amúgy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!