Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelosok! mennyire zavaró számotokra, amikor a szomszédban szex közben bömbölnek, mint az állatok az éjszaka közepén, esetleg a kisgyereketek füle hallatára?
Többféle panelban laktam már. Leginkább azt hallom, ami alattam történik, a fűtéscsövek jól vezetik a hangot.
Az alattam lakó faszi übergáz, ilyen egy perc alatt végző típusú, de mint a nyúl. Úgyhogy az nem olyan zavaró. Mellettünk lévő lakásból is átszűrődik a zaj. Ott inkább az ágy nyekergése, meg amikor a csaj elmegy, az a ciki. Gyerek nincs, nem tudom hogyan magyaráznám el neki. Kellemetlen volna.
Hogy nem szégyellik magukat, a disznók!
Egy ismerősöm lakásában laktam pár hétig tanfolyam miatt. Téglafalak voltak, de vékonyak, szóval bár beszélgetés nem, ha hangosabb szavak és kiabálások már áthallatszottak oda-vissza, ezt mindenki tudta. Szomszédban meg egyedülélő nő. Mit mondjak, sokszor nem volt egyedül. Gusztustalan volt, és baromira nem zavartatta magát.
Két dolog is felmerül bennem:
1. Szerinte ez normális, nem zavarja, hogy előtt/utána/másnap szemtől szembe találkozik a szomszédaival...?
2. Eleve miért nem tud kussban lenni szex közben? Az még csak oké hogy nyikorog az ágy. De, hogy a pofáját nem tudja befogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!