Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nem "készülök rá" a behatolásos szexre orállal?
Úgy értem, szűz lányként a vaginális szex gondolatát kevésbé érzem riasztónak, mint azt, hogy a számba vegyem egy férfi péniszét, de leggyakrabban azt a javaslatot hallom, hogy ezzel kéne kezdeni, ez majd előkészít a "nagy alkalomra".
Az én fejemben sosem élt úgy a szopás, mint valami, ami a hagyományos értelemben vett szexnél lightosabb, inkább ellenkezőleg. Megbánnám, ha egyből belecsapnék a közepébe? (Előjátéknak bőven megfelelnének a csókok, a simogatás és a kézzel való izgatás.) Megköszönném, ha valaki esetleg megosztana személyes tapasztalatot.
Szerintem nem baj, ha nem fogod lesz.pni a párod (huh bocsánatot, ez nagyon primitíven hangzik) első körben. Az is jó, amit mondtál, hogy először kis petting orális szex nélkül, utána meg ha úgy érzed (tényleg, nehogy megbánd vagy akármi), akkor simán mehet a szex.
Szerintem az orális szex nem készít fel, elvégre a 2 dolog teljesen máshogy és máshol történik. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább "durr bele a közepébe"
Egy nagyon tapasztalt 17 éves lyány (nem xd)
Tényleg az a fontos,hogy olyasmit csinálj amihez kedved van, és ne olyat amit elvárnak tőled,mert az kihatással lehet a továbbiakra.
F
Semmi olyat ne tegyèl ami nem izgat.
Ennyi
Fontos hogy olyat tegyél ami neked jól esik.
Idővel kiismerik egymást. Fog a szopás is menni
Az értékességedet a teljes személyiséged adja.
Vigyázz értékeidre!
A szived békéje és a valós szeretet fontosabb egy szexuális vágy bármilyen módon való kielégítésénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!