Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, magától a behatolásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, magától a behatolásos szextől, külön csiklóizgatás nélkül mennyire tudtok elélvezni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 16. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Soha nem tudtam így elélvezni, és nem is kerültem a közelébe, ez nekem biztos nem megy
Néha volt már olyan szex, amikor orgazmus közelébe kerültem a dugástól, de még nem sikerült így elmennem
Néhány alkalommal már el tudtam élvezni így is, de abszolút nem jellemző
Ha a pasi jól dug, akkor általában sikerül ettől elélveznem
Nekem ez simán megy, szinte minden szexnél el tudok menni magától a dugástól is
43 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Fiuknak ez lenne a legkenyelmesebb ha igy mi is el tudnank menni de keves no kepes ra szerintem....

23/l

2020. júl. 16. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő csikló orgazmusos, és van akinek még ahhoz is igen sok tényező kell.
2020. júl. 16. 15:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Pedig a szavazásban eléggé vezet az az opció, hogy megy csiklóizgatás nélkül is... csak nem megint férfiak szavazgatnak egy nem nekik szóló kérdésnél?
2020. júl. 16. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
3. Pedig valószínű!
2020. júl. 16. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Dildoval dugtam magam akkor igen, férfivel szex közben nem.
2020. júl. 16. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
mondjuk férfiként nem értem mi olyan nehéz abban hogy egyikőnk behatolásos szex közben izgassa a csiklót. akivel eddig találkoztam, és nem tudott szex közben józanul elmenni, az csiklóizgatással se tudott. max magának. az meg már más problémára utal.
2020. júl. 16. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ma mar csak a behatolast elvezem. Regen nem fejlodott ez ki, de mar nem kell hozza semmi egyeb.
2020. júl. 16. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy évben egyszer elélvezek behatolás közben, de egyáltalán nem olyan intenzív, mint közvetlenül a csiklómat ingerelve (kéz, száj, maszturbálás)

26N

2020. júl. 16. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nehezen és nagyon ritkán
2020. júl. 17. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még soha nemsikerült így elélveznem,pedig már sokszor volt,hogy majdnem.Dildóval minden alkalommal sikerük rezgés nélkül is.Annyira vágyok rá,hogy sikerüljön,de az utolsó pillanatban valahogy mindig visszaesek.Szerintem minden fejben dől el.Remélem egyszer majd sikerül!
2020. júl. 18. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!