Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok férfiként, ha nem ismerkedek nőkkel, hanem inkább én várok egy olyan kezdeményező nőre, aki át is hív magához szexelni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 22:51
1/10 anonim válasza:
Nem vagy hülye. Igazad van. Ha könyörögjön a rbanc ha szexelni akar.
Csak várj.
2/10 anonim válasza:
Hidd el, egy no sem fog konyorogni a szexert, elso. Majd talal olyat, aki megdugja:)
4/10 anonim válasza:
Nem kell egy labon allnom, nokent tudom, hogy egy normalis no nem fog varakozni egy toketlen csavora.
5/10 anonim válasza:
Jól teszed. Fusson aki akar utánuk, mint féllábú kalóz a zsákbanfutó versenyen. Én nyugalomba helyezem magam. A lehetőségek eddigi is kopogtattak. 🙃
7/10 anonim válasza:
Hányszor akarod még ezt megkérdezni? Az korábbi kérdéseidben nem kaptál kielégítő válaszokat?
8/10 anonim válasza:
Na és eddig tolongtak a jelentkezők? Na az elkövetkező 1000 évben pont annyi jelentkező lesz erre mint eddig volt.
9/10 anonim válasza:
Ha az örökkévalóságig akarsz várakozni hajrá
10/10 anonim válasza:
Jó várakozást.
Kevés olyan nő van aki kezdeményezik, és mit hiszel h majd a nő fog neked könyörögni h menj át hozzá, és kurd meg?
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!