Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt hogy erotikus fotót küldtetek magatokról a párotoknak kérés nélkül?
Figyelt kérdés
Volt olyan hogy csak úgy,kérés nélkül erotikus fotót küldtetek magatokról a párotoknak?
Meztelenek voltatok vagy volt rajtatok valamilyen fehérnemű?
2021. ápr. 20. 10:48
1/10 anonim válasza:
Nem. Kérésre se, sőt, nem engedem magam fotózgatni se. Nézzen élőben, nem szeretnék napiszaron kikötni, ha szakítunk.
3/10 anonim válasza:
Persze. Már nem is egyszer.
Minden félét.
Videót is szoktam küldeni.
Messze van így szerintem ez alap hogy ennyit megteszek.
5/10 anonim válasza:
Persze :) 13 éve vagyunk együtt a férjemmel, amikor ő dolgozik, én meg itthon vagyok olyankor mindig szoktam, gyorsabban telik neki a nap 😊 29/N
8/10 anonim válasza:
Inkább föl izgatom ha nincs velem. Pl: vettem egy új fehernemut, le venned rólam, a bugyim már le is csúszott ... upszzz :)
9/10 anonim válasza:
Nekem szinte minden barátnőm küldött már meglepetés szerűen ilyen fotót, persze nem a punciját széttárva, hanem sokkal visszafogottabbat, de azért sokat mondót...
10/10 anonim válasza:
Persze, fehérneműs és meztelen képet is
A legtöbb fiú örül az ilyesminek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!