Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy engedje?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak szerint undorító, viszont én simán benne lennék ebbe a dologba. Annyira nehéz kivárni 6 napot, amíg a barátnőmnem megvan, hogy majd megőrülök.
Minden nap szoktunk szeretkezni, ha véletlenül nem, akkor max 1 nap marad ki, mert nem bírjuk ki. Viszont ő hallani sem akar róla, hogy a havija közben csináljuk. Pedig én úgy tudom, hogy olyankor még jobban kívánják a lányok. A barátnőm szerint undorító lenne és kényelmetlenül érezné magát. Hogy hitessem el vele, hogy én úgy is akarom őt és nem fog egy kis vér kiábránditani?
Kezd el simizni, csókolgatni. Ha leállítana akkor meg súgd a fülébe, hogy így is szereted és ez teljesen természetes dolog, nekem így is ő az etalon. Ha így sem akarja, akkor ne erőltesd.
2021. ápr. 19. 19:53
2/10 anonim válasza:
"Pedig én úgy tudom, hogy olyankor még jobban kívánják a lányok." Rosszul tudod. Mit nem lehet azon érteni, hogy NEM?
Vegyél két szelet szalonnát, és verd közé a f*****d.
2021. ápr. 19. 19:54
3/10 anonim válasza:
Én pl jobban kívánom nőként, nem vagyunk egyformák.
2021. ápr. 19. 19:55
4/10 anonim válasza:
Ha a barátnőd lenne, hagyná.
2021. ápr. 19. 19:56
5/10 anonim válasza:
Nekem is jobb, amikor menzesz van, de nem is tiltakozok ilyenkor, kezdeményezni is szoktam.
Van, akinek ez kellemetlen, ne erőltesd, ha nem akarja. Azért mert "hallottad", hogy a lányok ilyenkor szeretik, attól még ez nem igaz minden lányra.
2021. ápr. 19. 19:57
6/10 anonim válasza:
Igen, de elég fiatalok még és meglehet, hogy csak szégyenlős pedig kívánná. Nekem is az első ilyen alkalomnál nehéz volt. Ha ellazítod és úgy sem sikerül, akkor tényleg ne erőltesd.
2021. ápr. 19. 19:59
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a helyzet, hogy már annyiféleképpen próbáltam, de sehogy sem akarja. Valószínüleg szégyenli vagy nem tudom, mert általában nem fogja vissza magát.
2021. ápr. 19. 20:02
8/10 anonim válasza:
Akkor tartsd tiszteletben. Tudom, ilyen korban a legyet is röptében, de valahogy csak kibírod. Én jóval idősebb nőként is kívánom szinte minden nap a szexet, de menses alatt sosem csináljuk. Pedig nem undorodom szinte semmitől,a párom se zavarná, de akkor se, mert csak. És egyébként nem mindenki kívánja akkor,ez hülyeség. Én max. kézzel csiklóizgatást engedem olyankor, természetesen tamponnal, nagyon alapos mosakodás után. De őt szívesen kényeztetem, ha akarja, viszont ez is saját döntésem, nem áll neki könyörögni, hogy "akkor legalább szopjál már le".
2021. ápr. 19. 20:12
9/10 anonim válasza:
Hát nekem mindenem fáj ilyenkor, nemhogy még libidóm legyen.
Ne a farkaddal bökdösd ilyenkor, hanem egy tábla csokival, melegvizes palackkal, egy csomag o.b.-vel és adj neki chipset. Mindeközben adj hálát, hogy nem nőnek születtél, hogy el kelljen viselni ezt.
2021. ápr. 19. 20:28
10/10 anonim válasza:
A fiúk, a lányok nem mind egyformák. Van aki várja amikor itt van Piroskanéni, van aki nem! A kielégülés csökkenti a menstruációs görcsöket, de a családi modell, a beidegződés sokaknál lehetetlenné teszi! Hosszú lassú beszélgetéssel meggyőzheted! Olvassatok el együtt erről szóló oldalakat! De valószínűleg az is irritálni fogja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!