Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy rendőr pasival lefeküdni de hogyan?
Figyelt kérdés
Izgatnak a rendőrök! Azt szeretném ha valaki konkrétan rendőr öltözetbe valódi rendőrként sz*xelne velem. Persze nagyon izgatna ha ez a való életbe rendesen egy szituációba (pl. Igazoltatáskor) megtörténhetre de erre nem látok sok esélyt.. Tehát hogy érthető legyen azt szeretném ha egy valóban is rendőrrel együtt lenni. Csak egy kalandot szeretnék semmi komoly. Hogy tudnám ezt a vágyat beteljesíteni? Hol? Hogyan kereshetek ehhez embert? Normálisan válaszoljatok légyszi! 22/L2021. ápr. 19. 18:57
21/30 anonim válasza:
A bakter egyenruha is megfelel?
22/30 anonim válasza:
19-es!
Írd meg Te is nyugodtan, hogy mire vágysz! Hátha tudunk segíteni!
Csak vigyázz, nehogy a 11-es nímand jelentsen téged is!
23/30 anonim válasza:
már késő 22-es, jelentettelek.
De inkább mond az arcomba ha bajod van velem. Ja ahhoz hang vagy...
24/30 anonim válasza:
Mondom én, hogy nímand vagy! Nem csoda, hogy rendőrnek mentél!
Gondolom a moderátorok is jót röhögnek rajtad!
25/30 anonim válasza:
még mindig nem vagyok rendőr de ok :D
26/30 anonim válasza:
Vivien0690 nagyon felizgult a "nímand"-ra, le is tiltott, nem tudom mit csináltam..
27/30 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el amit látok. Nem tudom hányadik kérdés ami ezzel kapcsolatos, de brutál nők vannak. Én is nőből vagyok, nekem is tetszenek az egyenruhás pasik, na de hogy ennyire belebetegedjek hogy gyakorin kérdésekben vergődjek? Hát nem tudom.. Az ember nem is számít csak hogy legyen rendőr, neked ennyi elég is egy kósza kufirchoz? Egyébként meg nem tudom mit szenvedsz ennyire ezen. El kell kicsit engedd, ha nem keresed ennyire feszülten, lehet lesz rá alkalmad. A rendőrök is emberek, ugyanolyan biológiai szükségletekkel. Ők is járnak a városban bizonyos helyekre (szórakozni,iszogatni) és lehet véletlen összefutsz egyel. Ha jól nézel ki és szerencséd van akkor meg is dönget aztán meg is van a nagy álmod. Jézus ereje mennyi ilyen kis cafka van, már ne is haragudj.. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
28/30 anonim válasza:
Én abdl vagyok, szerintem semmi baj nincs a rendőrös dologgal.
29/30 anonim válasza:
28
de durva.
hozzád képest tényleg normális is a rendőrös csaj.
egyébként ti bele is szartok a pelenkába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!