Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy rendőr pasival lefeküdni de hogyan?
Figyelt kérdés
Izgatnak a rendőrök! Azt szeretném ha valaki konkrétan rendőr öltözetbe valódi rendőrként sz*xelne velem. Persze nagyon izgatna ha ez a való életbe rendesen egy szituációba (pl. Igazoltatáskor) megtörténhetre de erre nem látok sok esélyt.. Tehát hogy érthető legyen azt szeretném ha egy valóban is rendőrrel együtt lenni. Csak egy kalandot szeretnék semmi komoly. Hogy tudnám ezt a vágyat beteljesíteni? Hol? Hogyan kereshetek ehhez embert? Normálisan válaszoljatok légyszi! 22/L2021. ápr. 19. 18:57
11/30 anonim válasza:
Még hányszor jelentsem a kérdést?
Egy rendőrsrác.
12/30 anonim válasza:
Nekem rendőrnő az álmom. Olyan körökben kellene mozogni, de erre az esély a nullával egyenértékű.
13/30 anonim válasza:
Sírok a kommenteken😂 imádlak titeket
L
14/30 anonim válasza:
Ha beöltözök rendőrnek az nem jó?
11-es!
Te meg ha igazi férfi lennél, nem jelentgetnéd a kérdést, hanem felajánlkoznál a kedves kérdezőnek!
15/30 anonim válasza:
Önkéntes rendőr vagyok vagyis inkább csak biztonsági őr az nem jó?
16/30 anonim válasza:
Én nem vagyok jó?
Voltam már éjjeliőr, és az utcámban lakik egy nyugdíjas rendőrnő.
18/30 anonim válasza:
Beszambázol a rendőrörsre miniben.Valaki csak megkíván.
20/30 anonim válasza:
19-es ha nem szeded össze magad, én magam foglak megbilincselni és ismertetni a jogaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!