Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le valaha szex vagy maszturbálás közben ?
Én mindig , nagyon félek/féltem attól , hogy a szüleim , testvéreim , késöbb lakótársaim rám nyitnak ilyen közben . Vagy esetleg csak kihallatszódik a szobából mert mondjuk vékonyak a falak. Ezért például ha volt is barátom , soha nem szexeltem itthon , akkor sem , ha tudtam , hogy nincs itthon senki. Féltem , hogy haza jöttek. Ahogy mondani szokás : A falnak is füle van.
Van valakinek olyan sztorija amikor lebukott , rányitottak és nagyon kínos volt ? Akár szex , akár maszti , vagy csak mondjuk meztelenkedés.
19/L
Már végeztünk a lánnyal, de még pucérok voltunk. A nővérem valamiért nagyon beakart jönni reggel egy nyomtatólapért (azóta sem tudom, hogy miért volt annyira fontos az a lap). Kopogott aztán már jött is, gyorsan betakaróztunk, viszont a gumis doboz meg a zacsija ott volt az asztalon. Nyilván látta mert felkapcsolta a villanyt...
A lány meg elég prűd volt. Nagyon kiakadt, hogy most mit gondolhatnak róla (19 évesen, úgy hogy már 2 éve együtt voltunk...).
Igen, egy fiuhaverom ramnyitott maszti közben.. Kínosan éreztem magam
L23
Igen.
Ma reggel pont zuhanyzás közben.
Be nyitott az asszony a fürdőszobába .
De legalább jól leszopattam :)
Az én párom végignézte.Mondta fejezzem be amit elkezdtem.
A kis kiváncsi😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!